David Popovici a fost desemnat de revista americană Swimming World Magazine, cea mai prestigioasă publicaţie din lume dedicată nataţiei, cel mai bun înotător al anului 2022, potrivit CS Dinamo.

Este prima oară în istorie când un înotător român primeşte această distincție. David Popovici, legitimat la CS Dinamo, intră astfel într-o galerie selectă de nume mari. Ultimul câştigător la masculin (2021 şi 2019) a fost americanul Caeleb Dressel.

Popovici a câştigat în acest an două medalii de aur la Campionatele Mondiale, două de aur la Campionatele Europene, trei de aur şi una de argint la CM pentru juniori şi patru de aur şi una de argint la CE de juniori.

La feminin, titlul a revenit australiencei Ariarne Titmus, care este dublă campioană olimpică la Tokyo, la 200 și 400 metri liber.

David Popovici va participa între 13 și 18 decembrie la Campionatele Mondiale în bazin scurt de la Melbourne.

Sursa foto: David Popovici/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri