Classical Christmas Market, târgul de Crăciun de pe esplanada Operei Naţionale Bucureşti se deschide astăzi, 10 decembrie, cu un concert special pentru locuitorii Capitalei.

Primăria Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret "Ștefan Iordache", în parteneriat cu Opera Națională București organizează în perioada 10-26 decembrie 2022 Classical Christmas Market. Intrarea este liberă.

„Classical Christmas Market așteaptă publicul în fiecare zi în intervalul 12:00 - 21:00 în decor de poveste, alături de nelipsitele bunătăți tradiționale, caruselul și trenulețul de Crăciun, toate dirijând magia în jurul bradului de 8 metri aflat în centrul târgului de Crăciun”, au scris reprezentanții de la Opera Națională București, pe pagina de Facebook.

Programul artistic de la scena mare va începe în fiecare zi de la ora 17:00, iar în seara zilei de 10 decembrie va avea loc un concert memorabil susținut de 2 GENTS și invitații de la Grupul Vocal de muzică bizantină „Anton Pann”. În program se regăsesc melodii specifice sărbătorilor de iarnă precum: „Somnul lui Iisus”, „O, ce veste minunată”, „Moș Crăciun cu plete dalbe”, „Astă seară-i seară mare”, „Trei Crai de la Răsărit”, „La poartă la Ștefan Vodă”, „Mărire întru cele' nalte”, „Coborât-a, coborât”, „Colo sus, pe lângă lună”, „Colindița nu-i mai multă”.

În perioada desfășurării pe esplanadă a Târgului de Crăciun Classical Christmas Market parcarea din fața Operei Naționale București va fi închisă, mai precizează organizatorii.

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri