Ai o pisica și vrei să o răsfeți, oferindu-i un mediu confortabil și distractiv în care să își petreacă timpul? Un ansamblu de joacă o va face, cu siguranță, fericită! Datorită versatilității ansamblurilor de joacă și faptului că pisicilor le place foarte mult să își petreacă timpul în ele, acestea sunt investiții pe care ar trebui să le iei în considerare pentru companionul tău blănos.

Ansamblurile de joacă sunt special concepute pentru ca pisicile să se joace și să se relaxeze înăuntru. Acestea sunt disponibile într-o varietate de forme și dimensiuni, de la structuri mici, simple, până la modele mari, prevăzute cu mai multe niveluri, cu zone speciale pentru de ascuțit gheruțele, ascunzātori, culcușuri sau jucării agățate. Indiferent de tip, ansamblurile de joacă sunt ideale pentru a le pune la dispoziție pisicilor un mediu stimulativ în care să își petreacă activ puținul timp în care nu dorm. Iar acest lucru aduce beneficii importante asupra sănătății felinelor.

Pentru a află cât costă un ansamblu de joacă pentru pisici, am consultat oferta unui magazin online cunoscut pentru calitate, prețuri accesibile și promoțiile pe care le desfășoară, PetVet Shop. Iar concluzia este certă: poți cumpără ansambluri de la PetVet și dacă nu dispui de un buget foarte mare.

Ansambluri de joacă pentru toate buzunarele

Dacă ești proaspătul stăpân al unei pisici, probabil că ești copleșit de toate cheltuielile pe care le-a implicat adopția: control la veterinar, deparazitări, vaccinurile inițiale, geantă de transport, litieră etc. De aceea, s-ar putea să fii tentat să amâni achiziționarea unui ansamblu de joacă. Pe de altă parte, pisica ta merită să fie primită într-o casă în care se simte iubita și răsfățată. Așadar, dacă bugetul este un impediment, poți alege să îți îndrepți atenția către acele ansambluri de joacă mai puțîn costisitoare, cel puțîn temporar.

În general, prețul ansamblurilor de joacă variază în funcție de mai multe aspecte, pe care le vom detalia în cele ce urmează.

Dimensiunea, designul și complexitatea modelului

Ansamblurile de joacă mai mari și mai complexe vor costă, în general, mai mult decât modelele mai mici și mai simple. De asemenea, caracteristicile suplimentare, precum nivelurile multiple, jucăriile interactive încorporate sau sisalurile adăugate sub formă de stâlp vor crește prețul.

Pentru a îți face pisica fericită nu este neapărat necesar să îți îndrepți atenția spre cele mai mari ansambluri de joacă. Stăpânii de animale trebuie să ia în calcul atât mărimea pisicilor, cât și spațiul pe care îl au la dispoziție în casă pentru amplasarea ansamblurilor, alegând o varianta suficient de spațioasă pentru că felină să se poată desfășura confortabil, dar nu una de dimensiuni prea mari, care ocupă jumătate din spațiul din camera.

Materialul din care este făcut ansamblul

Tipul de material folosit pentru realizarea ansamblurilor de joacă pentru pisici poate afecta prețul. De exemplu, cele făcute din lemn masiv vor fi de obicei mai scumpe decât cele făcute din materiale mai ieftine, cum ar fi cartonul sau plăcile aglomerate.

Investiția în ansambluri de joacă făcute din lemn masiv nu se justifică. Cele realizate din materiale mai accesibile la preț pot fi suficient de rezistente, dacă sunt calitative. În schimb, îți recomandăm să alegi un ansamblu de joacă dintr-un material ușor de curățat, care este prevăzut și cu sisal, pentru a nu fi nevoit să faci o cheltuiala în plus.

Furnizorul

Cei care cumpără ansambluri de joacă din magazine fizice pentru animale plătesc, de obicei, un preț mai mare. Același produs poate fi achiziționat dintr-un petshop online la un preț mai mic, deoarece sunt eliminate costurile care țîn de chiria furnizorului, de exemplu. Mai mult decât atât, un magazin online pentru animale așa cum este PetVet Shop oferă livrarea gratuită în funcție de suma totală a comenzii, ceea ce înseamnă că vei economisi și mai mult.

La PetVet Shop găsești ansambluri de joacă pentru pisici cu preț super accesibil, care respectă cele mai înalte standarde pentru siguranță pisicilor. Sunt robuste, rezistente și stabile, fără margini ascuțite care pot răni pisica și fără părți mici, pe care felină le-ar putea ingera.

Intră chiar acum pe site-ul petshop-ului online PetVet și alege ansamblul de joacă ce corespunde cel mai bine nevoilor pisicii tale, dar și bugetului tău!

Sursa foto: istock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri