Plimbări gratuite pe lac pentru copii cu hidrobiciclete, bărci şi lebede în Parcul Drumul Taberei vor fi organizate, de 1 iunie, potrivit reprezentanţilor Primăriei Sectorului 6, notează Agerpres.

Reprezentanţii autorităţii locale au scris că la debarcader sunt 14 hidrobiciclete, patru bărci şi trei lebede, iar turele durează 30 de minute.

În agendă se regăsesc spectacole de teatru, numere de magie, ateliere tematice, o paradă a micilor biciclişti, jocuri interactive şi multe altele.

La ora 10,00 va fi inaugurată faza I din Parcul Liniei. Momentul va fi marcat cu activităţi dedicate copiilor.

Primăria Sectorului 6 va organiza în perioada 1-4 iunie, mai multe spectacole de teatru, numere de magie, dans și ateliere tematice ce vor fi desfășurate în mai multe zone, inclusiv în Parcul Liniei, singurul parc liniar din București, care va fi deschis joi, 1 iunie. În alte trei locații din Sectorul 6, pe 1 iunie, sunt programate evenimente frumoase, pentru copii de toate vârstele.

  • Pe Bulevardul Drumul Taberei, de la strada Brașov și până în dreptul stației de metrou Romancierilor, oprim mașinile pe ambele sensuri și ne urcăm pe biciclete. Are loc Parada Micilor Bicicliști, între orele 10.00 și 18.00.
  • În paralel, la scena amplasată în parc vor fi spectacole de teatru, de muzică și dans. Iar pe lacul din parc, pe tot parcursul zilei, Primăria Sectorului 6, prin Administrația Comercială Sector 6, le pune la dispoziție gratuit, tuturor copiilor însoțiți de părinți, plimbări de 30 de minute cu hidrobicicletele.
  • Tot joi, 1 iunie, în Parcul Crângași, precum și pe str. Răsadniței nr. 59 vor avea loc o mulțime activități inedite.
  • Distracția continuă și în zilele de 2, 3 și 4 iunie, cu spectacole de teatru pentru copii, în Parcul Drumul Taberei.

Sursa foto: Primăria Sectorului 6

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri