13 Decembrie 2023

Cartierul Floreasca va avea propriul târg de Crăciun: Christmas Festival, un târg dedicat producătorilor locali și afacerilor din zonă



Cartierul Floreasca are din acest an un Festival de Crăciun propriu, în Piațeta One Floreasca City. Prima ediție a Christmas Festival va aduce împreună business-urile locale în perioada 15-17 decembrie 2023, printr-un eveniment care se adresează deopotrivă locuitorilor din zonă, dar și celorlalți bucureșteni și turiștilor, intrarea fiind liberă.

Retailerii locali, dar și creatori autentici de delicatesuri vor întâmpina vizitatorii cu rețete tradiționale de cozonaci, plăcinte, prăjituri de casă, alături de băuturi calde de sezon.

Oferta va fi completată de comercianți de cadouri de sezon, decorațiuni și ornamente specifice, accesorii și piese vestimentare.

Piațeta One Floreasca City a fost deja pregătită în acest sens, vizitatorii urmând să aibă parte inclusiv de concerte de colinde și muzică de DJ. De asemenea, copiii vor avea parte de ateliere de creație, pentru a realiza propriile decorațiuni și ornamente.

Prima ediție a Christmas Festival în Piațeta One Floreasca City va fi deschis de vineri până duminică, după cum urmează: vineri între orele 12:00 – 22:00, iar sâmbătă și duminică între orele 10:00 și 22:00.

Comunitatea Floreasca, unul dintre organizatorii festivalului, este un proiect care reunește și promovează antreprenorii locali și business-urile lor.



Citeste si