15 Decembrie 2023

Cozonac cu fistic și zmeură sau cu portocală confiată și ciocolată: încă o cofetărie intră în competiția celor mai buni cozonaci de Crăciun



Producătorii de dulciuri și delicatese se întrec în a le oferi clienților cel mai bun produs de sezon. Astfel, după ce am semnalat un model inedit, umezit cu vinars, acum este rândul cozonacilor cu fistic și zmeură sau cu portocală confiată și ciocolată.

În această lună, conform cofetarilor prahoveni de la cofetăriile Delice, cei mai „vânați” cozonaci vor fi cei realizați după rețete tradiționale românești:

Foarte căutați rămân cozonacii cu nucă, cacao și stafide sau cei cu rahat ori mac. Aceștia reușesc să amintească de copilăria de odinioară și de rețetele bunicilor.”, a declarat Vladimir Dascălu, reprezentant cofetăriile Delice.

Rețetele tradiționale rămân în top, iar gustul "de acasă" este clar în tendințe, însă pentru cei care își doresc și altceva, Delice a pregătit și alte sortimente: cozonac cu fistic și zmeură sau cu portocală confiată și ciocolată.

Cât despre costuri, prețul unui kilogram de cozonac de la Delice începe de la 60 de lei.

Cozonacul este unul dintre cele mai apreciate produse tradiționale românești. La Delice este realizat după rețete consacrate din străbuni (...). De aceea, ne dorim ca produsul nostru să ajungă pe masă cât mai multor prahoveni și nu numai”, ne-a spus Vladimir Dascălu.

Comenzile se plasează cu minim o zi înainte, iar transportul este contra cost în afara județului Prahova. Livrările se fac doar în cazul evenimentelor pentru comenzi peste 1000 de lei.

În momentul de față, Cofetăria Delice are şase puncte de vânzare – unul în Bușteni, două în Câmpina, unde este și laboratorul de producție, și trei în Ploiești.



Citeste si