Luna iubirii începe la Sala Dalles în acorduri romantice, cu Chansons D’Amour: concert cu tenorul Ștefan von Korch și soprana Cristina Maria Oltean, solişti cu apariţii frecvente pe scenele Operelor şi Filarmonicilor naţionale.

Concertul va însemna fragmente muzicale celebre din opere şi operete, dar şi melodii foarte cunoscute interpretate în manieră de café concert. Duete ca “Te iubesc, draga mea” sau secvenţe solistice romantice, precum “Una furtiva lagrima”, binecunoscuta “Te voi răpi la Noapte” din opereta Marco Pollo, celebra “Com’é Gentil” din Don Pasquale sau “Ah, leve toi, soleil” - aria lui Romeo din opera Romeo şi Julieta, vor fi câteva dintre reperele clasice ale unui program dedicat dragostei.

Biletele se găsesc pe Eventim.ro.Spectatorii ce îşi doresc să aibă acces şi dincolo de cortină, vor putea beneficia de bilete VIP, puse în vânzare în număr limitat. Posesorii biletelor VIP vor avea şansa să pătrundă în universul de dincolo de scenă, într-o întâlnire personală cu soliştii. Iar pentru a păstra vie această amintire, deţinătorii de bilete VIP vor fi fotografiați în compania soliştilor şi va primi un print suvenir semnat şi dedicat.

Până la întâlnirea cu publicul bucureştean, tenorul Ştefan von Korch revine în 13 şi 14 ianuarie 2024 pe scena Operei din Iaşi, în rolul Camille de Jolidon, din Văduva veselă 2.0, regizată de Andrei Șerban. Iar în decursul lui 2023 tenorul a interpretat partituri specifice vocii sale din Carmina Burana, pentru care este considerat un etalon şi a fost singurul solist român într-un turneu de 27 de oraşe în China, ce a trecut prin săli celebre precum Zhuhai Opera House, Nanjing Poly Grand Theatre, Shengyang Grand Theatre sau Shanxi Poly Grand Theatre. Alte repere din cariera sa includ roluri în opere şi operete prezentate pe cele mai mari scene din România: “Bărbierul din Sevilla”, “Elixirul dragostei” şi “Falstaff” (Opera Naţională Bucureşti), “Rigoletto,” “Văduva veselă” şi “Văduva veselă 2.0” (Opera Naţională din Iaşi), “I Puritani” (premieră naţională) “Rigoletto” şi “Bărbierul din Sevilla” (Opera Română Cluj-Napoca) şi altele.

La rândul său, soprana Cristina Maria Oltean a stârnit ovații în cea mai recentă stagiune a Operei Naționale București în Violettei Valery din La Traviata, iar numele său se leagă de multe alte roluri din lucrări celebre: Gilda din “Rigoletto”, Lucia din “Lucia di Lammermoor”, Donna Anna din “Don Giovanni”, Susanna din “Nunta lui Figaro”, Musetta din “La Bohème”, Adina din “Elixirul dragostei.”

Sursa foto: Ştefan von Korch

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri