Citești despre ei în fiecare zi. Îi admiri din spatele ecranelor și îți dorești să le calci pe urme. Deși evoluează constant în diverse domenii și studiază atent fiecare pas pentru a-și menține statutul în topul celor mai bogați oameni din lume, aceștia au o rutină și obiceiuri bine stabilite pe care le respectă în fiecare zi. Oameni de afaceri, investitori sau dezvoltatori în domeniul tehnologiei, toți au în comun deprinderi care îi ajută să rămână conectați la tot ce se întâmplă și să-și mențină un stil de viață echilibrat.

De la modul în care își încep ziua la activitățile pe care le desfășoară constant, fiecare joacă un rol esențial în dezvoltarea lor personală și profesională. De ce își ghidează aceștia viața după zicala “Cine se trezește de dimineață departe ajunge” și de ce te vei simți hotărât să investești într-un set de gantere sau un sac de box după ce vei citi acest articol? Află totul în continuare!

5 obiceiuri ale celor mai bogați oameni din lume

Deși ai fi tentat să crezi că personalitățile înstărite au o rutină și obiceiuri costisitoare, greu de practicat, vei fi surprins de cum arată o zi obișnuită din viața acestora. În plus, te vei simți motivat să le calci pe urme și să introduci în propria rutină activitățile recomandate mai jos. Iată care sunt activitățile nelipsite din viața acestora:

Trezitul devreme, înainte să înceapă agitația și zarva, este unul dintre obiceiurile pe care aceștia îl au în comun. Această rutină îți oferă o motivație aparte și te încarcă cu o energie pe care nu o poți dobândi în alt moment al zilei. În plus, este momentul ideal dacă vrei să lucrezi în liniște, fără să fii deranjat de ceilalți.

Stilul de viață sănătos și echilibrat este esențial în drumul spre succes. Indiferent de vârstă și sarcinile planificate într-o zi, aceștia își fac mereu timp pentru sport și mișcare, activitățile pe care le completează cu mese echilibrate și sănătoase. Fie că vorbim despre alergatul pe bandă între două ședințe, fie despre exercițiile cu gantere, un stil de viață activ este unul dintre secretele oamenilor de succes.

Cititul și lectura, indiferent de tipul de cărți pe care îl preferi, este o activitate de bază dacă îți dorești să evoluezi și să devii mai bun. Pe lângă publicațiile financiare zilnice din care își iau doza esențială despre economia mondială, cei mai bogați oameni din lume citesc până la 500 de pagini în fiecare zi.

Stabilește o rutină și respect-o! Secretul rezultatelor pe termen lung este crearea unei rutine care să te determine să practici constant activități benefice pentru dezvoltarea ta. De la trezitul devreme, la sportul de dimineață și pauzele de lectură, fiecare activitate inclusă în rutina ta te va duce mai aproape de ceea ce ți-ai propus.

Autodisciplina este cheia spre succes. Cei mai de succes oameni sunt și cei mai disciplinați. Aceștia își setează anumite standarde pentru ei și pentru persoanele din jurul lor și le respectă constant. Astfel, reușesc să limiteze distragerile și tentațiile care le-ar putea pune piedici în drumul spre succes. Deși se confruntă cu zile în care nu își găsesc motivația, la fel ca și noi, secretul lor este că luptă cu aceste stări și le depășesc.

Ce rol joacă sportul în viața celor mai înstărite personalități

Sportul și mișcarea este unul dintre cele mai sănătoase obiceiuri. Pe lângă beneficiile pe care le are la nivelul organismului, sportul este o activitate mult mai profundă, din care poți învăța și care te ajută să te dezvolți. Te întrebi cum te-ar putea ajuta o serie de exerciții cu un set de gantere sau o sesiune de antrenament la sacul de box?

Sportul este despre autodisciplină și respectarea unui program bine stabilit. Te învață cum să fii responsabil și cum să respecți programul pe care l-ai stabilit. Mai mult, sportul te ajută să te deconectezi și să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă. Poate fi o plimbare sau o sesiune de alergare în aer liber, poate fi un antrenament rapid cu gantere sau pur și simplu un antrenament la sacul de box pentru detensionare. Fiecare activitate fizică pe care o incluzi în rutina ta te ajută să devii așa cum ți-ai propus.

Ești pregătit să calci pe urmele celor mai bogați oameni din lume? Ia deciziile corecte și fă schimbările necesare în rutina ta pentru o viață echilibrată.

Sursa foto: Freepik

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri