Câștigătorii Oscarurilor din acest an vor lua acasă mai mult decât statuetele de aur de la ceremonia de premiere din acest an, ci și cadouri pregătite special pentru ei, iar „atențiile” din punguța de cadouri nu sunt deloc ieftine.

Pentru al 22-lea an, compania Distinctive Assets, care nu este afiliată Premiilor Academiei, produce pungile sale cadou „Everyone Wins” pline de vacanțe de lux, produse cosmetice și alte bunătăți pentru cei 25 de nominalizați la Oscar, relatează BusinessInsider.

Pachetul include mai multe excursii, cea mai valoroasă fiind trei nopți la Chalet Zermatt Peak, de cinci stele, din Elveția, în valoare de 50.000 de dolari.

Printre „recompense” se mai află și trei nopți într-o vilă de lux la Saint-Barth Paradise din Caraibe și o vacanță de șapte zile la Golden Door California.

În plus, nominalizații vor primi mai multe articole de bucătărie, cum ar fi un frigider pentru vin cu 45 de sticle de la THOR Kitchen, care se vinde în magazine cu 1.800 dolari, un grătar portabil Schwank de 1.250 dolari, dar și un blender portabil BlendQuik care costă 80 dolari.

De asemenea, nominalizații vor primi o gamă largă de produse și proceduri cosmetice, inclusiv un set cadou de cinci piese de la Miage Skincare și un tratament cu microneedling, care utilizează ace minuscule pentru a trata pielea, de la Potenza RF în valoare de 10.000 de dolari.

Cu bunuri și servicii de la aproape 60 de mărci, valoarea totală a pungii cadou se ridică la peste 170.000 de dolari, potrivit Reuters. Deoarece fiscul american consideră pungile cadou venituri impozabile, celebritățile rareori acceptă toate produsele incluse în pachet.

Brandurile plătesc pentru ca articolele lor să fie incluse în pungile de cadouri, dar consideră că merită cheltuiala în schimbul promovării produselor și serviciilor lor într-un asemenea context.

Premiile Oscar vor avea loc duminică, 10 martie, cu începere de la 02:00, ora României (noaptea dinspre duminică spre luni) la Dolby Theatre de la Ovation Hollywood.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri