Agențiile de turism din România pun la bătaie mai multe pachete interesante în ofertele de tip Last Minute, sperând să epuizeze cât mai rapid ultimele locuri disponibile pentru vacanțele care încep în ultimele zile din mai și primele zile din luna iunie. Cu această ocazie, puteți profita de reducerile aferente.

Am realizat o listă cu cele mai interesante oferte care ne-au atras atenția pentru perioada indicată, de la vacanțe în apropiere de România, cum ar fi în Turcia sau Grecia, până la vacanțe în destinații exotice, precum Cuba, Republica Dominicană sau Mauritius. Surprinzător sau nu, unele chiar mai ieftine decât destinațiile din Europa.

Circuit de 8 zile în Tenerife, de la 899 de euro de persoană

Tenerife(Sursa foto: Shutterstock)

Pentru cei care preferă tururile turistice, cei de la Hello Holidays au patru oferte de tip last minute care ne-au atras atenția.

Cei care vor să exploreze Tenerife au un circuit de 8 zile, care începe pe 27 mai, prețul promoțional fiind redus la 899 euro de persoană, de la 1.169 de euro.

Agenda de activități este plină pentru fiecare dintre zilele pe care le vor petrece în Tenerife. Turiștii vor avea o mulțime de locuri de vizitat în Puerto Cruz, croaziere, vor vizita parcurile naționale Teide, Anaga, dar vor avea și multe ocazii de a-și petrece timpul așa acum vor.

Mai multe detalii despre oferta către Tenerife găsiți AICI.

Tur cu autocarul la Istanbul la 199 de euro de persoană

Istanbul

(Sursa foto: Shutterstock)

Pentru cei care au în plan o vizită la Istanbul, Hello Holidays a pregătit un tur cu autocarul, cu plecări din București, pe un itinerariu ce va include Hagia Sophia, Palatul Topkapi, Moscheea Albastră, Palatul Dolmabahce, Insula Buyukada și Edirne.

Costul pachetului este de 199 de euro de persoană, redus de la 266 de euro, fiind cea mai ieftină ofertă de Last Minute pe care am găsit-o pentru vacanțele la final de mai, început de iunie.

Turul de 5 zile cu autocarul include patru nopți de cazare, la unități hoteliere de 3 stele cu regim de mic dejun inclus, ghid însoțitor și o croazieră pe insula Buyukada, dar și vizite în locuri pline de istorie.

Mai multe detalii despre oferta către Istanbul găsiți AICI.

Tur în Barcelona – Costa Brava – de la 730 de euro de persoană

Barcelona

(Sursa foto: Shutterstock)

Barcelona este constant pe lista turiștilor, atât a celor care au mai fost, dar și a celor care vor să vadă măcar o dată în viața capitala catalană.

Pachetul pentru un tur al Barcelonei și Costa Brava începe de la 730 de persoană și se întinde pe o durată de 8 zile.

Se pleacă din București cu avionul, iar în Spania sunt incluse 7 cazări cu demipensiune într-un hotel de 4 stele.

Lista de destinații de vizitat este lungă, iar Barcelona nu prea mai are nevoie de prezentare. În plus, cei care doresc, vor putea merge și în Andorra, statul liliputan situat pe granița dintre Spania și Franța.

Mai multe detalii despre oferta către Barcelona - Costa Brava găsiți AICI.

Tur de forță Budapesta – Milano – Insula Capri – de la 765 euro

Insula Capri

(Sursa foto: Wall-Street.ro)

Pentru cei care vor un tur de forță, care începe prin Budapesta și se termină tocmai în superba insulă Capri din Italia, în care să vadă, timp 11 zile, o mulțime de destinații, Hello Holidays are o asemenea ofertă.

Sunt atât de multe de văzut în turul care are un preț de 765 de euro de persoane, redus de la 945 de euro, care include 10 cazări în hoteluri de 3 stele cu mic dejun.

Pe traseu, turiștii mai trec prin Padova, Veneția, Verona, Milano, Pisa, Florența, Roma, inclusiv la Vatican, Napoli și Insula Capri. Pe ruta de întoarcere vor trece și prin San Marino.

Mai multe detalii despre oferta către Milano și Insula Capri găsiți AICI

7 nopți în Madeira la 1.290 euro de persoană

Madeira

(Sursa foto: Shutterstock)

Eturia a lansat o campanie cu trei oferte rapide, care a debutat pe 14 mai și este valabilă până pe data de 27 mai, care include reduceri semnificative de persoană.

Una dintre ofertele propuse de cei de la Eturia este către Madeira, Portugalia, unde turiștii vor petrece 7 nopți, în unități hoteliere de 4 sau 5 stele, cu regim de masă de mic dejun la tarif promoțional de 1.290 de euro de persoană.

Reducerea este de 360 de euro de persoană față de oferta normală. Pachetul mai include zbor cu avionul, transferuri locale și ghid.

Organizatorii spun că turiștii vor fi duși în Funchal, capitala insulei, în călătorii pe coasta oceanului până la podgoriile Quinta do Barbusano, dar și o vizită în Camacha și Santana.

Mai multe detalii despre oferta către Madeira găsiți AICI.

Vacanță exotică în Cuba, mai ieftină decât în Portugalia

Cuba Havana

(Sursa foto: Shutterstock)

Pentru cei care vor o destinație prin zona Caraibilor, cei de la Eturia au inclus în oferta lor de vânzare rapidă o călătorie de 10 zile în Cuba. Plecare este de pe 10 iunie, iar tariful este de 1.190 de euro de persoană, redus de la 1.550 de euro.

Pachetul include zborul, transferurile locale, ghid și cazări în unități hoteliere de 4 și 5 stele. Turiștii se vor relaxa pe plajele renumitului Varadero și vor descoperi capitala Cubei, Havana. Numita și Playa Azul, Varadero are o bogată vegetație tropicală, recife de corali, soare, plaje, cluburi și cazinouri care sunt o atracție permanentă.

Mai multe detalii despre oferta către Cuba găsiți AICI.

Republica Dominicană – 1.590 euro de persoană

Republica Dominicană - Punta Cana

(Sursa foto: Shutterstock)

Cuba nu este singura destinație caraibiană inclusă de Eturia, Republica Dominicană putând fi și ea vizitată prin pachetele agenției.

Cu plecarea pe 8 iunie, în pachetul inclus în oferta de vânzări rapide, la un preț de 1.590 de euro, redus de la 2.090 de euro, adică o economie de 500 euro, vă puteți îmbarca într-o călătorie de 9 zile în republica exotică.

Pachetul include zborul, transferurile locale, ghid și cazare în hoteluri de 5 stele cu regim all-inclusive, pentru 7 nopți.

Turiștii sunt invitați să exploreze Punta Cana, renumita destinație din Caraibe și se vor bucura de peisajele și decorul oferit de Costa del Coco.

Mai multe detalii despre oferta către Punta Cana găsiți AICI.

Mauritius, insula care a fost construită înaintea Raiului

Mauritius

(Sursa foto: Pixabay)

Pentru cei care ar prefera o vacanță în Oceanul Indian, cei de la Eturia recomandă oferta pentru Mauritius. Cu plecare în data de 10 iunie de la București, pachetul este redus de la 1.650 de euro de persoană, la 1.460 de euro.

Sunt incluse zborul, 7 zile de cazare, toate transferurile locale, ghid și opțiuni de cazare la 4 și 5 stele.

Mauritius, insula despre care Mark Twain spunea că a fost construită înaintea Raiului, este o combinație spectaculoasă de plaje cu nisipuri de un alb strălucitor și munți abrupți de origine vulcanică, ape oceanice cristaline și lacuri vulcanice întunecate.

Mai multe detalii despre oferta către Mauritius găsiți AICI.

Seychelles - 10 zile, 1.650 de euro de persoană

Mahe Seychelles

(Sursa foto: Shutterstock)

Tot de la Eturia și tot către Oceanul Indian mai pot merge turiștii care vor să vadă Seychelles. Pachetul redus de la 1.750 de euro de persoană la 1.650 de euro, presupune o călătorie de 10 zile, cu plecare de la București pe 8 iunie, iar destinația exactă finală este Insula Mahe.

Cazarea pe 7 zile se poate face în structuri de cazare de 3, 4 și 5 stele, cu regim de mic dejun. Evident, zborul și toate transferurile locale sunt asigurate în pachet.

Mai multe detalii despre oferta către Insula Mahe găsiți AICI.

Vacanță de 7 zile în Mallorca, la 835 de euro de persoană

Mallorca

(Sursa foto: Shutterstock)

Cei de la Paralela45 au în perioada aceasta, multe oferte interesante în secțiunea last minute a site-ului oficial, iar prima care ne-a atras atenția este cea către Mallorca, cu cazare pe timp de 7 nopți la hotel Flaboyam Caribe, de 4 stele, prima plecare fiind începând cu 2 iunie 2024.

Prețul este de 835 de euro de persoană, redus de la 1.043 de euro de persoană, și include biletele de avion, transferul de la hotel la aeroport, masă (în funcție de oferta aleasă), taxe de aeroport și asistență turistică.

Nefiind tur organizat, aveți la dispoziție tot timpul liber de care aveți nevoie pentru a explora Mallorca, o destinație de turism foarte îndrăgită.

Mai multe detalii despre oferta către Insula Mallorca găsiți AICI.

Vacanță de o săptămână în Corfu, de la 372 de euro de persoană

corfu

(Sursa foto: Shutterstock)

Grecia este una dintre destinațiile preferate ale românilor, iar la Paralela45, pentru plecarea din 4 iunie, există o ofertă de 372 de euro de persoană, redusă de la 454 de euro de persoană.

Pachetul include cazare la hotelul de 3 stele St. Spiridon, pe lângă biletele de avion, transferul de la hotel la aeroport, masă (în funcție de oferta aleasă), taxe de aeroport și asistență turistică.

Dacă vreți o vacanță relaxată, la un buget decent, o vacanță la început de sezon în Corfu s-ar putea să fie ceea ce căutați.

Mai multe detalii despre oferta către Insula Corfu găsiți AICI.

O săptămână de vacanță în Sousse, Tunisia – de la 529 de euro de persoană

Sousse Tunisia

(Sursa foto: Shutterstock)

O altă ofertă interesantă acum la Paralela45, pentru începutul lui iunie este către Tunisia. Sunt trei oferte diferite, dar cea pentru Thalassa Sousse Resort Aquapark pare cea mai interesantă.

O reducere de 26%, de la 713 euro de persoană la doar 529 de euro, pentru un pachet care include 7 nopți de cazare la resortul de 4 stele, pe lângă biletele de avion, transferul de la hotel la aeroport, masă (în funcție de oferta aleasă), taxe de aeroport și asistență turistică.

Cel puțin din poze, Thalassa Sousse Resort Aquapark arată foarte interesant pentru distracțiile pe care le oferă în materie de aquapark și este foarte aproape de plajă.

Mai multe detalii despre oferta către Tunisia găsiți AICI.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »



Setari Cookie-uri