Pralong este cel de al saselea presedinte al ARRP, dupa Liviu Muresan, Rodica Moisescu, Simona Miculescu, Dumitru Bortun si Rares Petrisor.

In urma alegerilor, componenta actualului Consiliu de conducere este urmatoarea: presedinte - Sandra Pralong; vicepresedinte pe domeniile educatie si institutii publice - Alina Dolea; vicepresedinte pe domeniul companiilor de PR - Gabriel Paslaru; membri - Anca Gheorghe, Andreea Nastase si Mireille Radoi; secretar general - Mona Ardeleanu.

„Vom face ca familia comunicatorilor din Romania sa devina mai puternica si ca rolul relatiilor publice ca functie de management sa fie cat mai corect inteles”, a declarat Sandra Pralong, noul presedinte al ARRP.

Citeste si:

Ca urmare, potrivit noului Statut, consiliul de conducere are acum sapte membri, fata de saptesprezece in formula anterioara.

Misiunea Consiliului de conducere este asistata de un consiliu de onoare, care contribuie la definirea pozitiei ARRP in legatura cu diverse situatii care privesc etica profesionala si care pot aparea in interiorul comunitatii PR. Consiliul de Onoare ii are ca membri pe Dumitru Bortun - Presedinte, Radut Balbaie, Corneliu Cojocaru, Olga Jora si Adela Rogojinaru.

Asociatia Romana a Profesionistilor in Relatii Publice este o organizatie non-profit care functioneaza din iunie 1995, reunind cadre universitare, consultanti si comunicatori institutionali.