Viorel Catarama si Sandra Pralong - nume posibile pentru contra-candidatii din colegiul lui Crin Antonescu

Sandra Pralong, alaturi de Viorel Catarama sunt variantele de candidat ARD luate in calcul de PNTCD pentru colegiul 5 Senat, unde ar urma sa candideze Crin Antonescu, potrivit unor surse din alianta.

Potrivit surselor citate de Mediafax., o varianta era ca Viorel Catarama sa se inscrie in PNTCD si sa candideze din partea acestui partid la parlamentare.

O alta varianta este sustinerea candidaturii Sandrei Pralong (foto), desemnarea unui candidat in cadrul ARD pentru acest colegiu revenind PNTCD, au mentionat aceleasi surse.

"Viorel Catarama este una dintre propunerile facute de PNTCD pe colegiul 5, Senat, Bucuresti, unde va candida Crin Antonescu", a spus liderul taranist Aurelian Pavelescu, luni seara, la B1 Tv, raspunzand unei intrebari privind informatii aparute in acest sens.

El a mentionat ca toate listele ARD din judete s-au semnat, candidaturile sunt stabilite, mai putin pe Bucuresti, acestea urmand sa fie finalizate duminica.

"Este si motivul pentru care prezint aceasta informatie ca o propunere, mai este si alta propunere, dar pe care o tin secreta deocamdata, tot din partea PNTCD", a precizat el.

Termenul-limita pentru depunerea candidaturilor in vederea alegerilor parlamentare din 9 decembrie 2012 este 30 octombrie, adica cel mai tarziu cu 40 de zile inainte de data scrutinului.

Lansarea candidatilor ARD va avea loc, cel mai probabil, in 5 noiembrie, democrat-liberalii luand in calcul ca acest eveniment sa aiba loc la Opera Nationala din Bucuresti.

La sfarsitul saptamanii viitoare, ARD urmeaza sa-si lanseze programul de guvernare, la Biblioteca Centrala Universitara, fiind avute in vedere prezentari facute de specialisti pe domenii.

Sursa foto: tedxbucharest.comTe-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri