Intr-un delir demn de cele mai negre zile comuniste, Partidul National Taranesc Crestin Democrat, sau ce a mai ramas din el, a postat pe Facebook un mesaj halucinant, impotriva Facebook. Il redam mai jos, integral.

“Protest impotriva Facebook. Aceste alegeri au fost prejudiciate de reteaua de socializare Facebook. Asa cum Paul Hitter a declarat in urma cu cateva minute pe Antena 3, ca este blocat de Facebook inainte de evenimente importante, tot asa mai multi taranisti au fost blocati pentru ca au dat share unor mesaje politice ale lui Aurelian Pavelescu.

In tot acest timp Facebook tolereaza limbajul vulgar si indemnurile la violenta ale reprezentantilor altor partide.

Solicitam guvernului Dancila sa ia masuri pentru blocarea accesului la Facebook in Romania iar parlamentului sa faca o comisie de ancheta. Zuckerberg sa vina in Romania sa dea explicatii. Facebook castiga multi bani de pe urma utilizatorilor romani, dar nu acorda nici o atentie pietei din Romania. Consideram acest comportament al companiei in cauza ca fiind inacceptabil”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri