Premierul Viorica Dancila afirma ca PSD "va merge inainte cu guvernarea tarii", precizand ca ii va avea alaturi pe toti cei din ALDE si Pro Romania "care inteleg ca fuga de responsabilitate si lasitatea nu vor duce niciodata Romania mai departe".

"PSD va merge inainte cu guvernarea tarii si alaturi de noi vor veni toti cei din ALDE si Pro Romania care au curajul de a-si asuma acest proces, care inteleg ca fuga de responsabilitate si lasitatea nu vor duce niciodata Romania mai departe. Dincolo de obiectivele si calculele electorale ale unui grup restrans, important este sa nu dezamagim cetatenii care ne-au dat votul si increderea in 2016. Daca unii dintre membrii ALDE nu inteleg aceste lucruri, vor pierde iremediabil: in fata romanilor, in fata colegilor de buna-credinta care au fost sacrificati in numele unor interese marunte, in fata celorlalte institutii ale statului roman si in fata partenerilor nostri externi.", a scris Viorica Dancila, luni, pe Facebook, potrivit Agerpres.

Liderul social-democrat sustine ca PSD va asigura "stabilitatea" guvernarii, adaugand ca este importanta credibilitatea pe plan extern. "Dincolo de jocul politic al unora, este important ce se intampla cu destinul tarii si ce credibilitate avem in plan extern", a adaugat Viorica Dancila.

Forurile de conducere ale ALDE vor decide, luni, iesirea de la guvernare, urmand ca ministrii sustinuti de acest partid sa isi dea demisia in prima sedinta de guvern, potrivit unor surse politice.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri