Calin Popescu Tariceanu, catre Viorica Dancila: Cand sapa groapa altuia, ''orice om sa-i fie frica''!

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca liderul PSD, Viorica Dancila, vrea sa-si inlature "prin orice mijloace" competitorii din cursa prezidentiala, pentru ca ea sa intre in turul doi al alegerilor si afirma ca atunci cand "sapa groapa altuia, «orice om sa-i fie frica»!" deoarece s-ar putea "sa ajunga chiar el / ea in fundul acesteia".

Calin Popescu Tariceanu a comentat astfel, intr-o postare facuta sambata pe pagina sa de Facebook, decizia BEC conform careia Mircea Diaconu, candidatul sustinut de ALDE si de Pro Romania, nu are dreptul la reprezentanti in sectiile de votare la alegerile prezidentiale din noiembrie, potrivit Agerpres.

"Ieri Biroul Electoral Central, in dispret fata de lege si de realitatea politica, a decis ca Mircea Diaconu, candidatul sustinut de ALDE si de Pro Romania, nu are dreptul la reprezentanti in sectiile de votare. Iar fara reprezentanti, orice candidat important este lasat fara minima protectie in fata tentatiei aranjamentelor de culise. Vorbim permanent de competitie onesta, de dreptul neingradit la vot, dar facem tot posibilul sa «aranjam» o procedura cat mai netransparenta si mai nedemocratica, una care sa-i avantajeze pe «ai nostri» in detrimentul «altora»", a aratat Calin Popescu Tariceanu.

Liderul ALDE le transmite Vioricai Dancila si "celorlalti complici la aceasta marsavie electorala" ca cine sapa groapa altuia cade singur in ea.

"Inteleg ca Mircea va sufla-n ceafa in sondaje, dar, doamna Dancila, atat de tare va sperie candidatul nostru incat sunteti gata sa transformati PSD la loc in FSN? Vreti sa va inlaturati competitorii prin orice mijloace, doar-doar veti prinde salvatorul turul doi? Am sa va spun doar atat, dumneavoastra si celorlalti complici la aceasta marsavie electorala, ca nu am altfel cum sa-i spun: cand sapa groapa altuia, "orice om sa-i fie frica"! Nu de alta, dar s-ar putea sa ajunga chiar el/ea in fundul acesteia", a spus Calin Popescu Tariceanu in postarea sa.

Citeste si:
Tăriceanu: Amânarea alegerilor locale nu ar fi o problemă...
Tăriceanu: Amânarea...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri