Ilie Nastase a candidat din partea Aliantei Electorale PSD-UNPR-PC pentru mandatul de senator din colegiul 8 din Sectorul 4 al Capitalei, post ramas vacant dupa demisia din Senat a lui Dan Voiculescu.

In cursa pentru mandatul de senator din Colegiul 8 Bucuresti au fost inscrisi inca sase candidati: Constantin Petru Luhan (PDL), Cristina Pastrama (PNL), Ruxandra Maria Dragomir (PMP), Iulian Craciun (PNTCD), Aurel Cristian Radan (FC) si Gheorghe Chiran (PPDD).
In Arges, sapte candidati, cu totii reprezentanti ai unor formatiuni politice sau aliante electorale, au fost inscrisi in cursa pentru presedintia Consiliului Judetean Arges.

Astfel, din partea PSD a candidat Florin Grigore Tecau, actual presedinte interimar al Consiliului Judetean Arges si fost vicepresedinte al institutiei inainte de incetarea mandatului lui Constantin Nicolescu. Candidatul din partea PNL a fost Ion Popa, presedintele filialei judetene Arges a PNL, vicepresedinte executiv al partidului la nivel national si senator in functie aflat la primul mandat. De la PDL a candidat Catalin Teodorescu, deputat la primul mandat si presedinte al filialei judetene a democrat-liberalilor, iar PPDD a fost reprezentat de Mihai Deaconu, presedinte interimar al filialei judetene si deputat. Din partea PMP a candidat Lucian Cioaca, pilot in varsta de 29 de ani, din partea Fortei Civice - Gheorghe Davidescu, fost prefect al judetului in perioada octombrie 2009 - aprilie 2012, iar de la PNTCD a candidat presedintele filialei Arges, Gheorghe Dinescu.