Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Arges, accidentul a avut loc pe un pod, la iesirea din Topoloveni, scrie Mediafax.

Primele cercetari arata ca soferul vinovat de producerea accidentului, un tanar de 20 de ani, avea viteza.

"Accidentul a avut loc pe un pod, intr-o curba, la iesirea din Topoloveni, pe DN 7, soseaua veche Pitesti - Bucuresti, iar primele cercetari arata ca masina care a intrat in masina mea avea viteza excesiva si soferul, un tanar de 20 de ani, nu a mai putut vira in curba, facea liniute si a intrat direct in mine. Am iesit singuri din masina, desi echipajul de descarcerare al pompierilor militari era prezent. Avem taieturi si rani la cap, la fata si la torace, dar nu e grav, am primit ingrijiri la locul accidentului si am refuzat sa fim transportati la spital. Copilul de 15 ani insa, care era in masina celui care a provocat accidentul, e grav, e la spital", a declarat Cornel Pietrosel, soferul masinii care circula regulamentar.

Citeste si:

Adolescentul de 15 ani, lovit la cap, la maini si la picioare, a fost initial transportat la Spitalul de pediatrie din Pitesti, fiind ulterior transferat la Spitalul "Bagdasar Arseni" din Capitala.

Politistii au intocmit dosar penal pe numele soferului vinovat.

Traficul rutier pe DN 7 Bucuresti-Pitesti, la iesirea din Topoloveni, a fost blocat aproximativ o ora.