Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost intampinat, vineri, de protestatari la Topoloveni. Acestia doreau sa isi exprime dezaprobarea fata de modul in care Dragnea conduce tara. N-a fost insa sa fie. Cetatenii au fost ridicati de jandarmi in timp ce incercau sa afiseze un banner cu mesajul "Argesul conteaza, tara n-a votat hoti. Voi nu sunteti Romania", conform EpochTimes.

Jandarmii argeseni au dat dovada de o agresivitate neobisnuita pe strazile din Topoloveni, Arges. Oameni care filmau cu telefoanele mobile pe spatiul public, in asteptarea lui Liviu Dragnea, au fost bagati in duba si dusi la politie pentru legitimare, cu toate ca erau pasnici si prezentau buletinele de bunavoie.

La intrebarea de ce este ridicat un tanar care tinea de bannerul cu mesajul respectiv, dinspre jandarmi s-a auzit, potrivit inregistrarii video postate de Rezistenta TV, "de-al dracu'".

"Asa s-a primit ordin, pentru stabilirea identitatii dvs mergem la sectia de politie", a adaugat un alt jandarm, intrebat de persoana care filma (corespondentul Rezistenta TV) de ce este dusa la sectie.

Jandarmii le-au mai comunicat cetatenilor care doreau sa protesteze fata de venirea lui Dragnea ca evenimentul (vizita liderului PSD in Topoloveni) este unul privat.

Revista presei 3 octombrie:...
Citeste si: Romania a pierdut 400.000 de studenti care au ales sa invete "afara"


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
1 Decembrie nu este al hotilor!