Patru persoane au ajuns, astazi, la Spitalul Judetean Arges, dupa ce o masina a intrat in coliziune cu alta, pe DN 65 B, la intrarea in Pitesti, aceasta fiind proiectata, la randul ei, in al treilea autoturism.

Purtatorul de cuvant al IPJ Arges, Madalin Zamfir, a declarat ca soferul unui autoturism se deplasa pe DN 65 B, dinspre Bucuresti spre Pitesti, iar pentru ca nu a pastrat distanta corespunzatoare, a lovit masina care circula in fata sa. Masina lovita a fost proiectata intr-un alt autoturism, care se deplasa in fata sa, in acelasi sens de mers, potrivit Mediafax.

In urma impactului, patru persoane din cele trei masini au fost ranite. Doua ambulante SAJ au transportat doua dintre victime la spital, ceilalti doi raniti fiind dusi de SMURD.

"Doua autosanitare SMURD si o autospeciala au fost solicitate sa intervina pe DN 65 B, la un accident rutier in urma caruia au rezultat patru victime care au fost transportate la spital", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Arges, Madalina Epure.

Sursa foto: BACHTUB DMITRII / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri