De ce bem bere? Dezbaterea lansata de Ciuc a strans 1.000 de comentarii in cateva zile

In primele zile ale campaniei De ce bem bere?, o dezbatere lansata de Ciuc Premium, pe blogurile sau site-urile care au preluat discutia au fost postate peste 1.000 de comentarii, din care in jur de 600 au oferit si un raspuns la aceasta intrebare.

Repondentii au fost in proportie de circa 95% barbati. Doar 5% din cei care au raspuns sunt femei.

Cea mai mare pondere a respondentilor, 24% au spus ca socializarea este factorul care determina consumul de bere. Pe locul secund in topul motivelor este gustul cu 11,5% din raspunsuri, iar 9,5% din respondenti spun ca beau bere pentru "stare".

Campania presupune organizarea unei dezbateri care va avea loc pe 27 ianuarie si va fi transmisa live pe pagina de Facebook a marcii Ciuc Premium.

Dezbaterea este o continuare a campaniei de ATL pentru Ciuc Premium, ‘Doar gustul conteaza’.

Participantii la dezbatere sunt jurnalistul Razvan Exarhu, scriitorul Adrian Georgescu, bloggerii Adrian Ciubotaru, Adi Hadean, Alexandru Negrea, Bobby Voicu si Chinezu, rapper-ul Grasu XXL, actorii Florin Busuioc si Radu Gabriel, comediantii Sergiu Floroaia si Teo.

Participantii sunt impartite in mai multe echipe. Blogger-ul Chinezu si actorul Florin Busuioc sunt echipa Ciucnitorilor si vor sa arate ca berea consumata responsabil se bea pentru un plus de sanatate.

Actorul Radu Gabriel si blogger-ul Bobby Voicu s-au inscris in dezbatere cu gandul de a demonstra ca berea se bea, intai si intai, pentru socializare

Blogger-ul Adrian Ciubotaru si comediantul Sergiu Floroaia spun ca berea iti da ‘o stare’

Blogger-ul Alexandru Negrea s-a aliat cu rapper-ul Grasu XXL sa demonstreze ca berea se bea mai intai pentru distractie.

Blogger-ul culinar Adrian Hadean si comediantul Teo vor demonstra ca berea o bei pentru ca poti.

Cauza Gustului va fi sustinuta de catre Razvan Exarhu si Adrian Georgescu.

Neutralitatea este asigurata de Andi Moisescu. Arbitrul va fi chiar unul din initiatorii Institutului de Bere, alaturi de Ciuc Premium, Bogdan Naumovici.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri