Emisiunea al carei protagonist va fi Andrei Gheorghe se numeste “Oameni si oameni" si va putea fi urmarita in fiecare luni, de la ora 22.00.

Prima editie va fi un interviu realizat cu generalul Victor Athanasie Stanculescu, aflat in detentie la penitenciarul Jilava.

Gheorghe se alatura astfel mai multor jurnalisti cunoscuti care in ultimele luni au inceput sa lucreze pentru The Money Channel. Printre cei care fac parte acum din echipa canalului de business se numara Sabina Fati, Ovidiu Nahoi (realizatorul emisiunilor Prima Pagina si Eurozone), Bogdan Ficeac (Tehnici de manipulare) si Delia Budeanu (Intalnirile Deliei Budeanu).

Andrei Gheorghe este cunoscut pentru emisiunile sale de radio si televiziune printre care se numara “13-14 cu Andrei”, „Lantul slabiciunilor”, “Gheorghe” sau “Politica, frate”. El a a luat o pauza in 2010, cand a acceptat sa conduca Departamentul de Comunicare al Ministerului Finantelor, apoi a trecut granita in Republica Moldova, pentru a realiza, la Chisinau, emisiunea “Salutare, natiune” pentru canalul Prime TV.