Contul de media al Ursus Breweries va fi administrat de catre Media Investment

Contul de media al Ursus Breweries, unul dintre cei mai mari producatori de bere de pe piata locala, va fi administrat de Media Investment, agentie parte din grupul de comunicare The Group. Anterior contul de mai multe milioane de euro al Ursus Breweries a fost gestionat de agentia United Media.

Astfel, Media Investment va administra bugetele de media ale brandurilor Ursus, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Pilsner Urquell, Azuga, Redd's, Stejar.

La licitatia pentru Ursus Breweries au participat noua companii.

”Selectia unei noi agentii pentru a gestiona contul de media este parte a unui program de reimprospatare, pentru a ne asigura ca pozitia noastra pe piata este stabila si putem comunica intr-un mod eficient cu consumatorii. Administrarea contului de media este un element strategic de baza a politicii de marketing”, a declarat Grant McKenzie, vicepresedinte de marketing al Ursus Breweries.

Compania face parte din grupul SABMiller si este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Marcile Ursus Breweries sunt: Ursus, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Pilsner Urquell, Azuga, Redd's si Stejar.

Media Investment face parte din The Group, cel mai mare grup de comunicare de pe piata locala, cu afaceri in jurul a 116 milioane de euro, mai mult cu aproximativ 7% fata de 2010. Media Investment a castigat de curand si contul media al Romtelecom. In 2010 compania a avut o cifra de afaceri de aproximativ 45,08 milioane de euro si un profit net de circa 2,74 milioane de euro, conform Ministerului de Finante.

Sursa foto: Ursus Breweries


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri