Pentru a ajunge un bun jurnalist ai nevoie de talent, dar cel mai important este sa vrei sa muncesti si sa rezisti intr-un ritm foarte rapid, a spus Andreea Berecleanu, prezentatoarea Observatorului, in fata unui grup de 20 de tineri care au fost desemnati ambasadori ai brandului Intact in cadrul programului „Primii 20”.

Ea le-a povestit acestora cum a ajuns sa lucreze in televiziune, care au fost pasii pe care i-a avut de facut si ce inseamna sa fii jurnalist.

“Mereu am mizat pe naturalete, in fata camerei de luat vederi, dar si in spatele ei. Ca sa fii jurnalist ai nevoie de talent, dar mai important decat asta este sa vrei sa muncesti si sa rezisti unui ritm trepidant. In spatele imaginii de la televizor, este o munca dura, tensionata, cu nervi si nerv”, a afirmat Andreea Berecleanu.

“Primii 20” este o initiativa Intact Media Group, de sustinere a 20 de tineri romani care au 20 de ani si doresc sprijin in demararea propriilor proiecte in diverse domenii de activitate. Evenimentul a fost anuntat la sfarsitul lui 2011, de ziua Intact, in mediul online, cei 20 de alesi fiind selectati din mai mult de 200 de aplicanti.

Intact Media Group este trustul care detine branduri media precum Antena1, Antena 3, Jurnalul National, Radio ZU sau gsp.ro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
ProTv a fost vandut. Compania mama, cumparata de un miliardar ceh