Victor Ciutacu paraseste trustul Intact si va colabora cu Romania TV

Jurnalistul Victor Ciutacu a anuntat, luni, ca a decis sa paraseasca trustul Intact, la care a lucrat din anul 2004, si ca a ales sa isi continue cariera in televiziune, la Romania TV.

"Se termina un ciclu profesional si de viata. Dupa aproape noua ani (dintre care peste sase si la TV), parasesc trustul Intact. A fost cel mai lung (si cel mai placut) loc de munca pe care l-am avut. Si, in 20 de ani, am trecut prin cateva…Sigur, cea mai la indemana e teoria conspiratiei. O sa va dezamagesc. Nu e nici un scandal. Si, din punctul meu de vedere, nici n-are de ce sa fie. Nu m-am certat cu nimeni, nu mustesc frustrarile-n mine. N-as avea nici un motiv serios sa ma plang si chiar nu-s genul care sa-si caute motivatie pentru autovictimizare. E o oportunitate de cariera si atat. Careia, dupa ani de refuzuri fara sa ma bat cu pumnu-n piept, am decis sa-i dau curs. E decizia mea, e viata mea, e responsabilitatea mea", a spus Victor Ciutacu, intr-o postare pe blogul personal.

El spune, totodata, ca a decis sa ramana in presa si a ales Romania TV.

"Puteam pleca-n politica, pe un loc caldut. Aveam si o scuza la indemana. N-am facut-o, desi am avut oportunitati. Pentru ca nu-i lumea mea. Ma pricep la presa. Asta vreau sa fac in continuare. Din pacate, presa scrisa e un capitol, aproape sigur, inchis pentru mine. Am ales Romania TV, care - o, da! - m-a si injurat", spune Victor Ciutacu.

El precizeaza ca a inceput sa colaboreze cu trustul Intact in anul 2004, cand s-a angajat la Jurnalul National, dupa ce a lucrat intr-o structura guvernamentala, si a parcurs, pe rand, toate treptele, de la senior editor la redactor-sef, scrie Mediafax.

Cu Antenele, Victor Ciutacu spune ca a inceput sa colaboreze, neinstitutionalizat, din 2005. "Pentru ca aveam, in paralel, un contract de colaborare cu Realitatea TV. Din 1 februarie 2007, o fac si pe baza de contract. Trei ani si jumatate la Antena 2 (proiect pornit chiar de la zero), doi ani si jumatate de Antena 3 (cu statut de invitat permanent la «Sinteza zilei», in paralel) (...) Am crescut si consacrat un brand, «Vorbe grele»", spune Ciutacu.

El mai precizeaza ca relatia sa cu patronatul trustului Intact "a fost aceea de distanta politicoasa". "Motiv pentru care chiar vreau sa-i multumesc public. Nu m-a incurcat, sper ca nici eu nu i-am pricinuit daune majore. Nu am vorbit cand am venit in trust, nu cred ca avem de ce-o face la plecare", mai spune Ciutacu.

"N-am scris, pana acum, nimic despre Marius Tuca si Mihai Gadea. Respectul se probeaza, nu se declama. Ei m-au adus, pe rand, in locurile din trust unde inca sunt sub contract. Si mi se pare normal ca lucrurile pe care vreau sa le spun sa le auda direct de la mine. Ceea ce s-a si intamplat", mai spune Ciutacu.

Jurnalul National si Antena 3 fac parte din trustul de media Intact, controlat de familia Voiculescu.

Televiziunea de stiri Romania TV este controlata de deputatul PSD Sebastian Ghita.

Sursa foto.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri