Platforma online Spotify intra in parteneriat cu compania de bauturi racoritoare Coca Cola intr-o campanie care va promova serviciile de streaming audio. In urma cu cateva luni cei de la Spotify au incheiat cu Facebook o intelegere similara pentru a-si creste numarul de utilizatori, potrivit AdAge.
Spotify va fi piesa de rezistenta a campaniei “Year of Music” ce va fi organizata de Coca Cola in 2013.

In schimb compania de bauturi racoritoare va folosi serviciul de streaming audio al platformei suedeze pentru a distribui melodii pe pagina sa de Facebook, fara a fi nevoita sa negocieze licentele pentru fiecare piesa.

Prin intermediul aliantei cu Spotify, Coca Cola va beneficia de pe urma intelegerilor incheiate cu casele mari de muzica pentru tarifele melodiilor ascultate de utilizatorii platformei media.

Site-ul de socializare este deja disponibil in 13 tari, majoritatea din Europa, insa planuieste sa se lanseze si pe alte piete. Viitoarele proiecte de extindere vor fi promovate si prin intermediul produselor si afiselor de la Coca Cola.

Fondatorul retelei, Daniel Ek, crede ca acest parteneriat va creste gradul de notorietare al platformei, in special datorita pozitiei brandului Coca Cola in lume.

Spotify are 10 milioane de vizitatori unici pe luna, 3 milioane dintre acestia avand conturi premium.



Sursa Foto Spotify

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri