Pentru prima data in 20 de ani, Televiziunea Nationala ii priveaza pe romani de cele mai importante intreceri sportive. Asta pentru ca TVR a decis sa sublicentieze transmiterea unor competitii importante catre Dolce Sport, o televiziune, cu o acoperire redusa, care apartine Romtelecom, scrie Adevarul.

Astfel, platitorii de taxa TV, din care se finanteaza serviciul public al Televiziunii Romane, nu vor mai putea vedea meciuri importante de la Campionatul European de Fotbal din 2012, de la Jocurile Olimpice din Londra sau de la Campionatul Mondial de Fotbal din 2014.

Povestea mariajului dintre TVR si Dolce incepe in 2010. La finalul lunii iunie, in fruntea televiziunii din Pangrati ajungea Alexandru Lazescu.

La doua luni, Cosmin Cernat isi incheia pribegia la Kanal D, unde ajunsese odata cu drepturile difuzarii Ligii I, castigate de turci cu scandal, in 2007, si se intorcea la TVR. Acolo, a gasit-o pe Daniela Enachescu, nasa sa si sotia lui Vlad Enachescu, pe pozitia de producator al UEFA Champions League si al Jocurilor Olimpice din Londra.

Cititi intreaga poveste pe Adevarul.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Instanta: TVR a rupt abuziv contractul cu Patraru