Agentiile de presa, publicatiile, posturile de televiziune si de radio din toata lumea comenteaza scandalul de pe scena politica din Romania, scrie Jurnalul National.
AFP scrie ca noua coalitie de centru-stanga, aflata la putere in Romania, a lansat o ofensiva, marti, in razboiul cu presedintele de centru-dreapta, revocand presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, un vot contestat si calificat drept "lovitura de stat" de opozitie.

Romania se confrunta cu o coabitare delicata de la inceputul lui mai, cand USL a preluat guvernarea, dupa indepartarea precedentului Guvern de centru-dreapta in urma unei motiuni de cenzura, explica AFP.

Agentia franceza adauga ca numeroase organizatii neguvernamentale, intre care Fundatia Soros, sunt ingrijorate, de o saptamana, de "presiunile Guvernului asupra vocilor si institutiilor independente".

Le Monde
scrie, de asemenea, ca "razboiul este deschis in Romania, intre noua coalitie de centru-stanga, aflata la putere, Uniunea Social Liberala si presedintele de centru-dreapta, Traian Basescu".

Si comisarul european pe justitie Viviane Reding s-a declarat ingrijorata de atacurile impotriva independentei Curtii Constitutionale, adauga Le Monde.

Citeste mai multe pe Jurnalul National.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri