G+Europe este o agentie specializata in comunicare strategica, consultanta politica si afaceri europene, care face parte din gigantul Omnicom, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare la nivel mondial cu afaceri de circa 13,8 miliarde de dolari anul trecut.

"Pentru ingrijirea imaginii seful guvernului de la Bucuresti a fost implicata agentia de PR a Gazprom si a guvernului rus la Bruxelles", noteaza cotidianul austriac Die Presse, al carui corespondent la Bruxelles l-a intrebat pe premierul Victor Ponta daca aceste servicii sunt platite din banul public.

„Suntem specializati in luarea de decizii la nivel european si in modul in care acestea iti pot afecta businessul si reputatia, la nivel european si national. Te ajutam sa iti stabilesti obiectivele pentru Bruxelles si alte capitale europene, ghidandu-te in relatia complicata dintre acestea doua (n.red. Bruxelles si restul Europei)", afirma oficialii G+ Europe pe site-ul agentiei.

Compania a fost infiintata in 2000 de catre Peter Guilford si Nigel Gardner. Inainte de a fonda agentia, Peter Guilford a lucrat peste 15 ani in domeniul afacerilor europene, atat ca jurnalist cat si pe pozitii de comunicare in cadrul Comisiei Europene. De asemenea, Nigel Gardner este un fost jurnalist al BBC specialist in politici europene. Intre 1997 si 1999 a fost purtatorul de cuvant al Comisiei Europene pe probleme de comert si relatia europeana cu Statele Unite, China si Japonia.

In prezent, agentia are peste 50 de angajati, birouri in Bruxelles, Paris, Londra si Berlin si o retea de consultanti parteneri in alte 20 de capitale europene. In echipa G+Europe sunt reprezentate peste zece nationalitati, iar compania ofera consultanta in 15 limbi straine.

Printre clientii agentiei se numara companii, diferite organizatii si asociatii industriale, organizatii ale societatii civile si guverne din Europa, America si Asia. Gazprom si guvernul Rusiei sunt printre institutiile care apeleaza la serviciile G+Europe, conform Die Presse.

Sursa foto: www.gpluseurope.com


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Un nou site a fost închis în România pentru publicarea de informații false
Setari Cookie-uri