Institutul de Marketing si Oxford College of Marketing ofera acces la doua burse pentru programele de studiu Chartered Institute of Marketing (CIM) pentru studentii din Romania, respectiv una pentru Certificatul Introductiv in Marketing si una pentru Certificatul Profesional in Marketing. Afla cum le poti obtine.
Cursurile se desfasoara la distanta, timp de un an, si se incheie cu certificari recunoscute international. Examenele scrise se sustin la British Council Romania.

La bursa pentru Certificatul Introductiv in Marketing pot aplica aspirantii la o cariera in marketing, dar si cei aflati la inceput de drum si cu experienta in domeniu: cei care lucreaza in pozitii de junior in marketing, in pozitii conexe (publicitate, distributie), secretariat si administratie sau sunt angajati in posturi care implica si activitati si responsabilitati de marketing; asistenti organizare evenimente; asistenti la serviciul clienti/angajati ai unui call center, dar si non-marketeri care doresc sa isi dezvolte o mai buna intelegere si cunoastere a marketingului sau care isi doresc intrarea in acest domeniu.

Pentru obtinerea Certificatului Profesional in Marketing, pot aplica toti cei care lucreaza deja in zona marketingului, chiar daca nu au neaparat o pregatire academica in domeniu: asistenti de marketing; coordonatori de marketing, marketing executives; manageri de marketing din intreprinderi mici si mijlocii fara o pregatire academica de marketing si orice marketer care doreste sa isi creasca gradul de performanta si specializare.

„Am insistat foarte mult ca sa putem lansa acest program impreuna cu partenerii nostri de la Oxford College of Marketing. Odata cu criza, cererea de programe de training in marketing recunoscute international a crescut semnificativ, insa in egala masura au scazut oportunitatile celor aflati la inceput de cariera, pentru care disponibilitatea angajatorilor de a-i sprijini financiar este mai limitata”, a declarat, intr-un comunicat, Oana Sav, coordonatorul centrului local de consiliere si fondator al Institutului de Marketing din Romania.

Pentru a aplica, potentialii studenti trebuie sa trimita un CV actualizat in limba engleza si un eseu de 500 de cuvinte in care sa arate cum va contribui aceasta bursa la dezvoltarea carierei lor.

Mai multe detalii despre programele de studiu prin Institutul de Marketing si certificarile in Romania acreditate Chartered Institute of Marketing (CIM) pe site-ul dedicat.

Institutul de Marketing a fost creat in parteneriat cu Oxford College of Marketing pentru a oferi sprijin local in Romania tututor marketerilor interesati sa isi creasca performanta profesionala la standarde internationale prin calificari CIM (Chartered Institute of Marketing).

CIM joaca un rol cheie in formarea, dezvoltarea si reprezentarea profesiei de marketer. Calificarile profesionale CIM sunt singurele programe de calificare in marketing cu recunoastere internationala. Pregatirea pentru calificarile CIM le confera marketerilor instrumente, abilitati si cunostinte pentru a fi mai buni la locul lor de munca si pentru a ajuta companiile in care lucreaza sa fie mai profitabile.


Sursa foto: freedigitalphotos.net

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri