Diverta a redeschis un magazin pe Magheru, in apropiere de Carturesti si Adevarul

Lantul de librarii Diverta a redeschis un magazin pe bulevardul Magheru, nr 18, din Capitala, noua unitate fiind paralela cu libraria pe care Diverta a detinut-o pana in 2010 in fostul magazin Eva.

Libraria a fost deschisa pe 15 august si are o suprafata de circa 300 de metri patrati, dintre 130 la parter si restul la subsol. Deocamdata, a fost amenajat doar spatiul de la parter.

Noua unitate se afla in apropiere de librariile Adevarul si Carturesti, doi dintre principalii sai concurenti.

Oficialii companiei nu au precizat valoarea investitiei, mai multe detalii urmand sa fie oferite in aceasta saptamana intr-o conferinta de presa.

Lantul Diverta are o retea de 31 de magazine, cea mai mare unitate fiind cea din centrul comercial Bucuresti Mall din Vitan, cu o suprafata in jurul a 1800 de metri patrati.

Librariile Diverta sunt administrate de compania Pro Express Retail, care din 2010 este in insolventa. Compania a avut anul trecut o cifra de afaceri de circa 16,5 milioane de euro si un profit net de aproximativ 470.000 de euro. In 2010, Pro Express Retail inregistra pierderi nete de 5,6 milioane de euro si afaceri de 22 de milioane de euro.

Compania a raportat pentru 2011 un numar mediu de angajati de aproape 330 de persoane, conform Ministerului de Finante.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
București Mall și Plaza își suspendă activitatea. Ce magazine rămân deschise
Setari Cookie-uri