Kiss FM, Romania Actualitati si Europa FM au fost cele mai ascultate posturi de radio la nivel national in perioada 30 aprilie - 19 august 2012 potrivit Studiului deAudienta Radio.
Astfel, Kiss FM a avut o audienta medie la nivel national de 2,84 milioane de persoane, inregistrand o cota de piata de 13,8%.

Pe de alta parte, Radio Romania Actualitati a fost ascultat de 2,03 milioane de oameni (12,1%), in timp ce audienta Europa FM de 1,51 milioane de ascultatori (8,6%).

In Romania, radioul este ascultat zilnic de circa 11,9 milioane de persoane.

Studiul a fost realizat pe un esantion de 9.465 de persoane la nivel national si urban de catre IMAS - Marketing si Sondaje si GfK Romania. Eroare maxima de esantionare este de +/- 1,0%.

Universul Studiului de Audienta Radio este format din persoanele in varsta de 11 ani si peste,
rezidente in locuinte neinstitutionalizate din toate localitatile urbane si rurale din Romania. Conform Institutului National de Statistica, la 1 ianuarie, marimea acestei populatii era de 19 milioane de persoane.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri