Modelul chinez Fei Fei Sun apare pe coperta numarului din luna ianuarie al acestei reviste - lansat luni -, care se doreste a fi o celebrare a multiculturalismului si a universalitatii industriei modei.

Franca Sozzani, editorul-sef al Vogue Italia, care este si ambasadoare a bunavointei pentru proiectul Fashion 4 Development conceput in colaborare cu ONU, este persoana care a ales-o pe Fei Fei Sun pentru coperta acestui numar special al revistei italiene.

"In acele imagini, Fei Fei intruchipeaza perfect ideea eterna a femeii extrem de sic si foarte frumoasa. In aceasta lume, frumusetea este «regina», fiind ceva care ii uneste pe oameni, fara granite nationale si rasiale", a declarat Franca Sozzani.

Modelul Fei Fei Sun a aparut in campanii lansate de branduri celebre, precum Calvin Klein si Diesel, si a defilat pentru prima data pe un podium de moda la Saptamana Modei de la Londra din 2009. Ea a aparut si in cateva fotografii din paginile editiei britanice a revistei Vogue.

Potrivit Daily Mail, editia franceza a revistei Vogue a fost prima revista de moda din Europa care a publicat pe coperta ei fotografia unui model asiatiac - chinezoaica Du Juan, in 2011. In schimb, desi atat editia britanica, cat si cea americana a revistei Vogue au inclus in paginile lor fotografii cu modele asiatice, niciuna dintre cele doua publicatii nu au avut deocamdata o femeie asiatica pe copertele lor.

Sursa foto: www.topnewsin.com