Intr-un mesaj postat pe Twitter de un utilizator, acesta s-a adresat proprietarului companiei News Corporation cu urmatoarele cuvinte: "Serios, Pagina 3 e atat de depasita - e ceva care tine atat de mult de secolul trecut!".

Rupert Murdoch i-a raspuns: "Poate ca ai dreptate, nu stiu. Dar ma voi gandi la asta".

Totodata, Murdoch a spus ca acele fete topless din Pagina 3 ar putea fi inlocuite cu fotografiile "unui han plin cu femei stralucitoare si pasionate de moda".

Citeste si:

Sustinatorii campaniilor duse impotriva Paginii 3 din The Sun au afirmat ca acele fotografii sunt sexiste, insa conducerea ziarului si-a aparat de fiecare data punctul de vedere.

Fotografiile unor femei care pozeaza topless apar pe pagina a treia din The Sun de mai bine de 40 de ani, iar o eventuala renuntare la aceasta ar reprezenta o schimbare majora pentru formatul tabloidului britanic.

O campanie impotriva acestor fotografii, intitulata "No More Page Three", a fost lansata in Marea Britanie, iar unul dintre sustinatorii ei, i-a raspuns lui Rupert Murdoch pe Twitter: "Nu ne vom opri pana cand Pagina 3 nu va fi scoasa permanent, definitiv, din ziar, iar mesajul dumneavoastra de ieri ni se pare incurajator".

Sursa foto: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/