Viata cantaretului Paul McCartney, subiectul unui volum de benzi desenate

Decizia cantaretului Paul McCartney de a parasi trupa The Beatles si de a-si construi o cariera solo reprezinta subiectul unui volum de benzi desenate care doreste sa le ofera fanilor o noua perspectiva despre destramarea celebrului grup britanic, informeaza Reuters, citat de Mediafax.

Intitulat "Paul McCartney: Carry that Weight", acest volum de 24 de pagini reprezinta cea de-a treia carte pe care editura americana Bluewater Productions o publica despre trupa The Beatles, care s-a destramat in anul 1970.

Speculatiile despre faptele care au determinat destramarea grupului britanic variaza de la diferente artistice la dispute de ordin legal intre membrii trupei britanice la casatoria solistului John Lennon cu artista nipona Yoko Ono.

Paul McCartney a declarat ca grupul The Beatles, din care au mai facut parte George Harrison si Ringo Starr, era deja pe cale sa se destrame atunci cand John Lennon a cunoscut-o pe Yoko Ono.

Desi editura americana l-a contactat pe Paul McCartney, acesta nu a contribuit la realizarea volumului de benzi desenate.
Dupa ce a parasit trupa The Beatles, Paul McCartney si-a construit o cariera solo de succes si a infiintat grupul Wings alaturi cu prima lui sotie, Linda McCartney.

Volumul de benzi desenate "Paul McCartney: Carry that Weight" va fi lansat si in format digital si va fi disponibil in magazinele americane incepand de miercuri.

Paul McCartney, John Lennon, George Harrison si Ringo Starr au format trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase si de succes grupuri din istoria muzicii rock, avand la activ peste 1,1 miliarde de discuri vandute in lumea intreaga.

Sursa foto: http://www.paulmccartney.com/

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri