O scrisoare, care a apartinut cantaretului John Lennon, a fost vanduta pentru mai mult de 28.000 de dolari la o licitatie din Boston.

O scrisoare semnat de cântreul britanic John Lennon a fost vândut pentru mai mult de 28.000 de dolari, la o licitaie organizat în Boston, Statele Unite ale Americii, potrivit contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Scrisoarea a fost adresat de John Lennon, în 1971, vedetei de televiziune americane Joe Franklin, iar fostul membru al trupei The Beatles îi scria realizatorului TV rugându-l s asculte cel mai recent album al soiei sale, Yoko Ono, ludând talentul artistic al acesteia. Preul obinut pentru scrisoare a depit 28.000 de dolari, în licitaia organizat pe 23 octombrie, în Boston, din statul american Massachusetts.

La aceeai licitaie au mai fost vândute copii indigo semnate de membrii formaiei The Beatles, un disc de aur al grupului Crosby, Stills, Nash & Young, o partitur muzical semnat de Led Zeppelin i o pereche de ochelari de vedere care i-au aparinut lui Joey Ramone. John Lennon (1940 - 1980) a format alturi de Paul McCartney, George Harrison i Ringo Starr trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase i de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreag. John Lennon a fost împucat mortal de un fan pe 8 decembrie 1980.

Citeste si:
Annie Leibovitz, cea mai cunoscuta fotografa din lume, si-a vandut...
Annie Leibovitz, cea mai...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Româncă stabilită în UK: Plata zilelor libere ne împiedică să ne întoarcem acasă
Setari Cookie-uri