Zgonea: Cu presa ma inteleg cum ma inteleg si cu nevasta. Sunt zile in care nu vorbim

Presedintele Camerei, Valeriu Zgonea, le-a vorbit, joi, copiilor veniti sa viziteze Palatul Parlamentului, despre relatia lui cu presa: "Cu presa ma inteleg cum ma inteleg si cu nevasta-mea. Am zile bune si am zile in care nu vorbim. Am o relatie foarte buna cu presa, dar si momente in care fug", scrie Mediafax.

Zgonea a facut aceste precizari dupa ce a fost intrebat de copii cum se intelege el cu ziaristii.

"Cu presa ma inteleg cum ma inteleg si cu nevasta-mea. Am zile bune si am zile in care nu vorbim. Ma inteleg foarte bine cu ei ( cu ziaristii -n.r.). Am o relatie privilegiata, sunt printre putinii parlamentari care au o relatie foarte buna de ani de zile cu presa, dar am si momente, asa cum v-am spus si la mine in cabinet, in care fug. Ma ascund, pentru ca sunt intrebari la care e bine ..., exista un proverb romanesc: ce nu vorbesti, nu se pune si e bine sa nu raspunzi atunci, dar, de obicei, sunt unul dintre privilegiatii Parlamentului si am avut o relatie extraordinara cu presa in ultimii 12 ani de cand sunt parlamentar", a spus Valeriu Zgonea.

El a aratat ca a invatat multe de la presa si ca, asa cum "femeia te ridica, femeia te coboara", asa este si cu mass-media. "M-a si invatat foarte mult, m-a si ajutat presa, dar stiti cum e si in viata: femeia te ridica, femeia te coboara, asa e si cu presa. Daca nu esti atent si nu esti serios in ceea ce faci ....".

Zgonea le-a aratat copiilor atat sala de plen, cat si biroul sau de presedinte al Camerei Deputatilor, dar si usile pe care el iese atunci cand este asteptat de presa si nu vrea sa dea declaratii.

Ziua Portilor Deschise pentru jurnalisti

"Asta este cabinetul presedintelui Camerei Deputatilor, locul in care presedintele Camerei isi desfasoara activitatea cand nu este in plen, mai face si negocieri din cand in cand. De aceea sunt mai multe usi, dupa cum ati observat, daca presa vine pe acolo, noi fugim pe acolo, daca ne prinde pe acolo, noi fugim pe aici si mai exista o usa secreta pe care nici presa nu o stie, daca se intampla ca presa sa fie in cele trei puncte", le-a povestit Valeriu Zgonea copiilor.

El a precizat ca a dorit, in calitatea sa de presedinte al Camerei Deputatilor, sa existe o zi a Portilor deschise pentru copii, mentionand ca in curand va fi si "o zi deschisa pentru ziaristi".

"O sa aveti in curand si o zi deschisa pentru ziaristi, in care o sa aveti acces la lucruri la care nu ati avut in ultimii 23 de ani, ca sa vedeti si o alta fata a acestui Parlament", a adaugat Valeriu Zgonea.

Sursa foto: http://zgonea.ro/

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »Setari Cookie-uri