Zgonea a declarat, intr-o conferinta de presa, ca de trei luni se gandeste la schimbarea uniformelor femeilor de serviciu. El sustine ca "un angajat al Camerei Deputatilor ar trebui sa aiba un set de haine curate, sa arate modern, cum sunt in toate Parlamentele moderne".

"Da, va trebui un alt model de uniforme (pentru femeile de serviciu - n.r.)", a spus Zgonea. El a aratat ca se mai gandeste ca angajatii care castiga sub 1000 de lei sa aiba "o masa calda".

"Ma gandesc ca cei care au sub 10 milioane si lucreaza la Camera Deputatilor sa aiba o masa calda", a precizat Zgonea. Presedintele CD a mai spus ca a discutat cu secretarul general al Camerei despre aceste proiecte. "Daca am putea sa facem de anul viitor pentru cei care sunt din Directia de Afaceri Interne si pentru liftierele din Camera Deputatilor si femeile de serviciu ar fi un castig extraordinar", a adaugat Valeriu Zgonea.

Citeste si:

Intrebat de ce ar trebui schimbate tinutele liftierelor de la Camera Deputatilor avand in vedere ca acestea au fost innoite in anii trecuti: "Tinuta unei femei se schimba in fiecare zi".

Zgonea a vorbit si despre faptul ca si-ar dori ca un spatiu din Parlament sa poata fi destinat pentru o minigradinita. "Ma gandesc sa ne revina un spatiu in care sa putem sa facem, ca la Parlamentul European, o minigradinita pentru angajatii Camerei Deputatilor care au copii si nu au cu cine sa-i lase atunci cand sunt in activitate la Parlament, ar fi un lucru foarte bune, o privim ca pe o modalitate pe care putem sa o facem cu bani putini un ajutor pentru angajatii nostri asa cum se intampla si la Parlamentul european. Nu inventam noi apa calda. Copiem cele mai bune practici pentru angajatii nostri si pentru parlamentari", a explicat Valeriu Zgonea.