Jeff Bezos, CEO-ul Amazon - cel mai mare retailer online din lume, a investit, alaturi de un grup de finantatori, suma de cinci milioane de dolari in site-ul financiar si de business Business Insider, detinut de fostul trader Henry Blodget, scrie CNN Money.

Blodget a lasat de inteles ca participatia lui Feff Bezos a fost una substantiala. Blodget a atras increderea lui Bezos cu mai mult de 15 ani in urma, cand primul activa in calitate de analist pe piata de capital si a facut un anunt "indraznet" la acea vreme.

El a prezis ca titlurile Amazon vor trece de 400 de dolari pe actiune, aproape dublu fata de cotatia de atunci; ceea ce s-a si intamplat cateva saptamani mai tarziu, iar Blodget a fost vazut drept un vizionar. Insa cinci ani mai tarziu, Blodget a fost dat afara din industrie fiind acuzat de frauda.

Blodget s-a reinventat ca publisher, lansand Business Insider in 2007. Publicatia urmareste sa investeasca agresiv noile fonduri in mai multe sectiuni editoriale, vanzari si marketing, precum si in extindere, potrivit lui Blodget.

Citeste un interviu exclusiv acordat wall-street.ro de catre Henry Blodget, fondatorul Business Insider.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Premiile Oscar 2021 ar putea fi amânate din cauza pandemiei de COVID-19
Setari Cookie-uri