„Ultimii 6 ani au fost o perioada extraordinara din viata mea datorita oamenilor pe care i-am intalnit aici – colegi, clienti si parteneri. Ramane in Ogilvy o echipa de PR matura condusa de doi oameni pe care ii apreciez foarte mult, atat profesional, cat si personal”, declara Alina Stanciu.

Pe de alta parte, Claudia Mihalascu (foto 2) are o experienta de peste 9 ani in relatii publice si comunicare integrata, ea lucrand din 2007 pentru Ogilvy. Pana de curand a fost director de relatii publice, iar din mai va deveni business unit director, urmand sa conduca practicile de consumer marketing, technology si social media in cadrul agentiei. In cadrul Ogilvy PR, Mihalascu a gestionat campanii de comunicare pentru clienti precum LG Electronics, IBM, Caroli Foods Group, Pfizer, TAROM, PeliFilip, Eureko, precum si proiecte ale Comisiei Europene in Romania.

De asemenea, Alina Melescanu (foto 3), lucreaza de aproape 10 ani in industria de PR, ea avand o experienta bogata in industria farmaceutica, de-a lungul anilor lucrand pentru clienti ca Pfizer, Euroclinic, Regina Maria sau Institutul “Marius Nasta”. De asemenea, ea a mai lucrat pentru clienti precum Sonae Sierra, Comisia Europeana, LeasePlan, Baneasa Shopping City, Tiriac Imobiliare, Plus Discount, Interamerican, Second Life – Virtual Bucharest. In prezent, Melescanu este de director de relatii publice, iar din mai va fi promovata ca business unit director.

Fondata in 1999, Ogilvy Public Relations Bucuresti este biroul din Romania al retelei internationale de relatiil publice Ogilvy PR, parte a grupului WPP. Compania ofera servicii de comunicare corporate si consumer marketing, avand divizii specializate de medical, technologie, social marketing si social media.

In Romania, agentia face parte din grupul Ogilvy&MatherRomania, al treilea grup de comunicare de pe piata locala, condus de Manuela Necula.

Agentia a avut in urma cu doi ani o cifra de afaceri de 1,1 milioane de euro si pierderi de circa 320.000 de euro, conform Ministerului de Finantate.

Din portofoliul Ogilvy Public Relations fac parte companii precum LG Electronics, Pfizer, Caroli Foods Group, Sonae Sierra, Romastru Trading, Adrem Invest, Comisia Europeana.