Ecaterina Andronescu, Sulfina Barbu, Andreea Pora si Adriana Saftoiu se numara printre personalitatile feminine cu cele mai multe prezente in studiourile TV, potrivit mediaTRUST, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de monitorizare.
Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei si Cercetarii, ramane pentru a doua luna consecutiv, pe primul loc in clasamentul mediaTRUST, cu 18 prezente. Urmatoarea pe lista este deputatul Sulfina Barbu cu 15 prezente. Jurnalista Andreea Pora se afla la egalitate cu Adriana Saftoiu, fiecare inregistrand cate 11 prezente. In topul prezentelor feminine se mai gasesc Adina Anghelescu si Gabriela Vranceanu Firea, fiecare cu cate 10 aparitii, urmate de Monica Tatoiu cu 8 prezente.

In clasamentul personalitatilor masculine analiza nu a inregistrat schimbari majore, comparativ cu luna anterioara, invitatii de marca ai posturilor TV fiind jurnalistul DC News, Bogdan Chirieac (38 prezente), Mugur Ciuvica, presedintele Grupului de Investigatii Politice (35), si sociologul Marius Pieleanu (25).

Corneliu Vadim Tudor, liderul PRM, a pierdut prima pozitie in favoarea reprezentantului PNTCD, Victor Ciorbea. In intervalul analizat, Victor Ciorbea, liderul PNTCD, aripa Ciorbea, a inregistrat 986 de minute, ocupand primul loc in clasamentul mediaTRUST. Locul doi este ocupat de Aurelian Pavelescu, PNTCD, cu 904 minute inregistrate. Corneliu Vadim Tudor, presedintele PRM a avut 313 minute petrecute in studiourile TV. Mihai Razvan Ungureanu, presedintele partidului Forta Civica ocupa locul patru in clasament cu 308 minute.

Analiza arata ca cei mai activi reprezentanti i-a avut PSD-ul, Codrin Stefanescu si Ecaterina Andronescu inregistrand cele mai multe prezente in platou, 20, respectiv 18. Alin Popoviciu (16) si Sulfina Barbu (15) sunt reprezentantii PDL cu cele mai multe prezente in studio. Ioan Ghise si Petre Roman sunt cei mai activi membrii din cadrul partidului PNL cu cate 14, respectiv 11 prezente.

Raportul contine si un clasament al invitatilor in functie postul de televiziune la care au fost cel mai des invitati. Astfel, Antena 3 i-a avut ca invitati de baza pe Mugur Ciuvica si Bogdan Chirieac. Sabin Orcan si Andreea Pora sunt invitatii cu cele mai multe prezente in studiourile B1 TV. La Digi 24 cele mai multe prezente le-au avut Adriana Saftoiu si Alexandru Radu. Adrian Niculescu a avut cele mai multe prezente la Money.ro.TV. Sociologul Marius Pieleanu a inregistrat cele mai multe prezente in platourile Realitatea TV, iar la Romania TV, cele mai multe prezente le-a avut Codrin Stefanescu.

Analiza mediaTRUST Romania a luat in calcul sase posturi de televizune (Antena 3, B1 TV, Romania TV si Money.ro TV, Realitatea TV si Digi 24). Raportul contine informatii din emisiunile difuzate de catre cele sase posturi de televiziune in intervalul orar 17.00 – 23.00, in luna martie 2013.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri