Filmul "Omul de Otel 3" a fost lider in box office-ul romanesc de weekend, cu incasari de 1.039.339 de lei si 46.681 de spectatori, informeaza Asociatia Film Romania, potrivit Mediafax.

Povestea din "Iron Man 3" continua atat firul narativ din "Avengers", cat si pe cel din primele doua parti ale francizei "Iron Man", dar aduce o rasturnare suprinzatoare de situatie: Tony Stark, omul din spatele costumului Iron Man, miliardar de succes si supererou ori de cate ori are ocazia, este pus in situatia de a-si folosi inteligenta si inventivitatea pentru a redeveni Iron Man cel binecunoscut, dar fara a avea la dispozitie tehnologia si resursele financiare care erau o obisnuinta pentru el. Atunci cand universul sau este distrus de puternicul terorist (Mandarinul), iar cei dragi lui sunt pusi in pericol, Tony Stark este nevoit sa faca fata amenintarii si sa isi salveze familia si concetatenii.

Pe locul al doilea in box office-ul romanesc s-a situat liderul de weekendul trecut, "Oblivion. Planeta uitata", care a avut incasari de 95.037 de lei si 4.943 de spectatori. Intr-un viitor indepartat, in care Pamantul a evoluat dincolo de orice recunoastere, confruntarea unui om cu trecutul il va duce intr-o calatorie pana la finalul careia va trebui sa lupte ca sa salveze omenirea. Jack Harper (Tom Cruise) este unul din ultimii reparatori de drone stationati pe Pamant. Parte a unei masive operatiuni de extractie de resurse vitale, dupa decenii de razboi cu extrem de periculosii Scavi, misiunea lui Jack se apropie acum de final.

Pe locul al treilea se regaseste "Scary Movie 5", cu incasari de 86.624 de lei si 4.813 spectatori. "Scary Movie 5", cel mai recent film din binecunoscuta serie de parodii dupa filme horror, prezinta povestea cuplului Dan (Simon Rex) si Jodi (Ashley Tisdale), casatoriti si fericiti, care insa incep sa observe ca, odata cu sosirea acasa a bebelusului lor, Aiden, incep sa treaca prin niste experiente bizare. In scurt timp, insa, haosul se extinde si in viata profesionala a celor doi si afecteaza atat cariera de dansatoare de balet a lui Jodi, cat si pe cea de cercetator a lui Dan.

Pe pozitia a patra s-a clasat animatia "Croods", cu incasari de 46.290 de lei si 2.439 de spectatori. "Croods" este comedie animata in 3D, care urmareste prima familie moderna a lumii pe parcursul calatoriei ei de-a lungul vietii. Dupa ce pestera care le fusese casa este distrusa - impreuna cu restul lumii lor -, membrii Crood sunt obligati sa porneasca in prima calatorie pe drumul (sau calea) familiei. Zguduiti de conflicte generationale si intorsaturi seismice, membrii familiei Crood descopera o lume noua incredibila, plina de creaturi fantastice si un viitor cum nici nu-si imaginasera vreodata.

Pe pozitia a cincea se regaseste "Dead Man Down: Gustul razbunarii", care a avut incasari de 44.048 de lei si 2.183 de spectatori. Victor (Colin Farrell) este unul din oamenii de baza ai lui Alphonse (Terrence Howard), cel mai temut gangster din New York si cel din cauza caruia si-a pierdut familia. Atunci cand primeste sarcina de a-l gasi pe cel care ii ameninta seful, Victor o cunoaste pe Beatrice (Noomi Rapace), inca una din victimele lui Alphonse.

In total, in weekend, cinematografele romanesti au avut incasari de 1.523.384 de lei si 74.739 de spectatori.

Sursa foto: http://ro.marvel.com


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Avengers: Endgame, cel mai bine vandut film din istorie.Top 30 global