Filmul SF "Ziua Z: Apocalipsa 3D", cu Brad Pitt in rolul principal, a fost lider in box office-ul romanesc de weekend, cu incasari de 419.588 de lei si 18.698 de spectatori, informeaza Asociatia Film Romania, citat de Mediafax.
Intr-o zi ca oricare alta, Gerry Lane, fost investigator ONU, se afla intr-un blocaj de trafic impreuna cu familia sa. Lane simte ca blocajul din trafic nu este unul obsinuit - cerul este brazdat de elicoptere de politie, iar pe strazi e plin de politisti pe motociclete.

Ceva face ca oamenii sa se atace cu ferocitate unul pe celalalt - un virus letal care se propaga dintr-o singura muscatura si care transforma oamenii sanatosi in creaturi de o salbaticie greu de imaginat. Oamenii se intorc impotriva vecinilor, un strain amabil devine brusc un dusman mortal. Originile virusului sunt necunoscute, iar numarul celor infectati creste exponential in fiecare zi, devenind rapid o pandemie.

Pe locul al doilea in box office-ul romanesc s-a clasat liderul saptamanii trecute, "Man of Steel: Eroul", care, de data aceasta, a avut incasari de 412.531 de lei si 19.110 spectatori. In "Man of Steel", un baiat descopera ca are puteri extraordinare si ca nu este de pe planeta noastra. Tanarul se aventureaza sa afle de unde provine si cu ce misiune a fost trimis aici. Dar trebuie sa iasa la iveala eroul din el, ca sa salveze lumea de la pieire si sa devina simbolul sperantei pentru intreaga omenire. Din distributia filmului fac parte Henry Cavill, Russell Crowe si Amy Adams.

Pe locul al treilea s-a clasat premiera "Stagiarii", care a avut incasari de 277.440 de lei si 14.724 de spectatori. Billy (Vince Vaughn) si Nick (Owen Wilson) sunt agenti de vanzari ale caror cariere au fost compromise de revolutia digitala. In incercarea de a demonstra ca nu sunt depasiti, ei inving sortii potrivnici si obtin niste posturi foarte cautate de stagiari la Google, impreuna cu o multime de studenti straluciti. Odata patrunsi in inima acestei utopii, batalia este doar pe jumatate castigata. Acum, protagonistii trebuie sa concureze cu cele mai mari genii tehnice ale natiunii.

Pe pozitia a patra se regaseste "Now You See Me: Jaful perfect", care a avut incasari de 265.570 de lei si 13.113 spectatori. Filmul "Now You See Me: Jaful Perfect" spune povestea uneia dintre cele mai faimoase echipe de iluzionisti din lume. Membrii acesteia jefuiesc afaceristi corupti in timpul reprezentatiilor si isi rasplatesc publicul cu banii furati. Agentii FBI sunt pe urmele lor, insa iluzionistii sunt, surprinzator, mereu cu un pas inaintea legii. Regizat de Louis Leterrier ("Infruntarea titanilor"), filmul reuneste o distributie de exceptie, din care fac parte Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Melanie Laurent, Isla Fisher, Dave Franco, Common, Jose Garcia, Michael Caine si Morgan Freeman. Filmul este adus pe marile ecrane romanesti de MediaPro Distribution.

Pe locul al cincilea s-a clasat filmul de animatie "Universitatea Monstrilor", care a avut incasari de 239.609 lei si 12.763 de spectatori. "Universitatea Monstrilor" ii readuce in fata publicului pe cei doi monstri nazdravani Mike si Sully - cunoscuti de public din animatia mult aclamata si premiata "Compania Monstrilor/ Monsters Inc" -, care trebuie sa se alieze, in ciuda unor resentimente, pentru a castiga Campionatul de Tipat.

In total, in weekend, cinematografele romanesti au avut incasari de 2.070.484 de lei si 103.775 de spectatori.


Sursa foto: http://www.worldwarzmovie.com/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri