Cantaretul britanic de jazz si pop Jamie Cullum a anuntat ca doreste sa isi lanseze propria revista, invitandu-si totodata fanii sa contribuie la continutul editorial al viitoarei publicatii cu o serie de povestiri scurte inspirate de cel mai recent album al sau, scrie Mediafax.

Potrivit unor mesaje pe care artistul britanic le-a postat pe Twitter, revista va fi lansata in lunile viitoare.

"Voi lansa o revista. A fost un vis de-al meu, sa lanseze o publicatie originala, plina cu texte si subiecte pe care le iubesc. Lucrez cu cativa prieteni buni si talentati pentru a lansa acest proiect. Ar trebui sa il finalizam pana la sfarsitul verii. Sunt foarte incantat. Vreau ca unele dintre povestirile voastre sa apara in revista!", a declarat muzicianul britanic.

Jamie Cullum le-a cerut fanilor sa ii trimita cat mai multe povestiri scrise de ei. Acestea trebuie sa aiba ca sursa de inspiratie cel mai recent album al sau, "Momentum", lansat in mai 2013, si sa fie expediate cel mai tarziu pana pe 7 iulie.

Jamie Cullum, nascut pe 20 august 1979, este un interpret si compozitor de jazz si pop, foarte apreciat in Marea Britanie, dar si pe plan international. Pianist si vocalist, Cullum se acompaniaza adeseori in compozitiile sale si de alte instrumente, precum chitara si tobe.

Nominalizat la cele mai prestigioase premii muzicale internationale - Grammy, BRIT Awards, British Jazz Awards si Globul de Aur -, Jamie Cullum este si prezentator al unei emisiuni saptamanale de jazz, difuzata de postul BBC Radio 2.

Sursa foto: http://www.jamiecullum.com/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri