Cei care isi doresc sa afle care sunt tendintele in digital se pot inscribe la cea de-a doua editie a Internet and Mobile World, o conferinta dedicata solutiilor digitale de business care reunesti specialisti romani si internationali printre care consultanti, dezvoltatori de solutii digitale si reprezentanti ai companiilor.
Conferinta va avea loc pe 9-10 octombrie, in Bucuresti, la Romexpo si vine cu o structura noua, compusa din trei segmente:

• Marketing Technologies World- focus pe inovatii in marketing, subiecte dezvoltate in cadrul conferintelor si regasite in solutiile de ultim moment prezente in zona expozitionala.
• Mobile and Apps World –solutii pentru dezvoltarea de aplicatii mobile, site-uri mobile, mobile commerce, augmented reality, mobile payments, mobile advertising, email marketing catre mobil si tablete.
• Business Software World – include o expozitie de produse software, servicii IT si sisteme de solutii ICT - dezvoltare de software personalizat, solutii CRM sau cloud.

Aaccesul vizitatorilor se face pe baza de pre-inregistrare, iar bilete cumparata pan ape 30 august ofera un discount de 50% si sunt disponibile pe http://www.imworld.ro pana pe 30 august.

Editia de anul trecut a evenimentului a reunit 75 de companii din mediul online si mobile, 120 de sesiuni, peste 30 de speakeri internationali si 3.300 de vizitatori din mediul de business.

Internet and Mobile World este organizat de Universum Events, companiei care se ocupa si de managementul „Innovation Summit”, eveniment dedicat inovatiei in business

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri