Esti pasionat de internet si marketing? Mergi la Internet&Mobile World sa-i vezi pe cei de la Google si Facebook

Facebook, Google, R/GA London,- cea mai premiata agentie de digital la nivel global, Dentsu, Getty Images, Libra Internet Bank, MEC Global, Media Sat si Totalsoft, se numara printre companiile care vor participa la Romexpo intre 19 si 21 septembrie la Internet&Mobile World (IMWorld), unul dintre cele mai mari evenimente dedicate industriei de online si mobilitate.

Evenimentul cuprinde 75 de expozanti, 30 de speakeri internationali, peste 70 de sesiuni cu specialisti ai industriei de internet&mobile si 10 seminarii.

Printre companiile care vor oferi solutii de business in zona expozitionala a evenimentului se numara Brandfusion, Chronos, City Bank, Conectoo, Dynamic Web, Ericsson Telecommunications, Exe Software, HTTPOOL, Infinit Solutions, Innobyte, Libra Internet Bank, MEC Global, Mediapost Hit Mail, Media Sat, Mind Treat Studios, Mobixera, Momobi, Navidoo, Omnilogic, Padicode, Seo Monitor, SMS Highway, Syscom Digital, Telcor Communications, Totalsoft, Transart, Zitec.

Reprezentantii Facebook au programat un seminar exclusivist pe teme aplicate de business, conceput si dedicat pentru marketing manageri. In acelasi cadru, membrii Google Londra vor sustine o sesiune cu insight-uri pretioase pentru reprezentantii mediului de business.

Printre agentiile care participa la eveniment se afla R/GA London, cea mai premiata agentie de digital la nivel global, selectata agentia anului la Cannes Lions (cel mai mare festival de publicitate din lume) si "Mobile Agency of the Year" la OMMA New York. De asemenea, la eveniment mai participa gigantul japonez Dentsu, Achtung!, Jung von Matt, Media CO, Getty Images, HTTPOOL, Redweb, MEC Global.

Internet&Mobile World are loc la Romexpo, iar organizatorii asteapta in cadrul primei editii peste 3000 de vizitatori - 2700 de reprezentanti din mediul de business si 300 de dezvoltatori de aplicatii de online si mobile.

Accesul se face pe baza de preinregistrare, iar biletele pot fi procurate online in perioada 19 iulie - 21 septembrie.

Pentru mai multe detalii puteti accesa www.imworld.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri