Realitatea TV emite analogic terestru, in Bucuresti, fara licenta, din 19 august, a declarat presedintele CNA, Laura Georgescu, precizand ca membrii Consiliului au avut "deplina deschidere" sa astepte ca Realitatea Media sa depuna toate documentele pentru prelungirea licentei, conform Mediafax.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a reanalizat, in sedinta de marti, solicitarea societatii Realitatea Media SA de prelungire a licentei audiovizuale analogice terestre din Bucuresti a televiziunii Realitatea TV.

Consiliul a analizat si in sedinta din 22 august solicitarea Realitatea Media SA, hotarand atunci sa amane discutia pentru o sedinta viitoare. De asemenea, membrii CNA au solicitat reprezentantilor Realitatea Media sa prezinte dovada achitarii a doua amenzi pe care Consiliul le-a aplicat in 2012 televiziunii Realitatea TV. Totodata, Realitatea Media, care este in insolventa, figura cu datorii la stat si trebuia sa faca CNA dovada aprobarii de reesalonare a datoriilor sale.

Potrivit reprezentantilor CNA, pe licenta analogica terestra a Realitatea TV este retransmis integral programul ridicat la satelit de Realitatea TV. De altfel, CNA a prelungit, pe 28 octombrie 2010, cu noua ani, licenta de satelit a Realitatea TV.

In situatia analizata marti de CNA este vorba despre licenta audiovizuala analogica pe care Realitatea TV emite in Bucuresti.

Citeste si:
Realitatea Media, in faliment. Planul de reorganizare, respins
Curtea de Apel Bucuresti a...

Conform reprezentilor CNA, Realitatea Media a facut dovada achitarii celor doua amenzi si a depus planul de reorganizare al societatii, insa nu a fost depusa hotararea instantei prin care a fost aprobat planul de reorganizare.

"Hotararea de aprobare a planului de reorganizare nu a fost inca redactata", a spus Mura Franculescu, directorul executiv al Realitatea Media, in sedinta de marti a Consiliului.

Afirmatia acesteia a fost respinsa insa de Laura Georgescu, presedintele CNA, care i-a spus Murei Franculescu ca Realitatea Media SA are termen pana marti, la ora 16.30, sa depuna toate documentele solicitate de Consiliu.

"Din 19 august nu aveti licenta si continuati sa emiteti. Din 19 august nu mai detineti licenta audiovizuala sau de emisie (...) Licenta a incetat pe 19 august, dar am avut, ca in cazul tuturor radiodifuzorilor, deplina deschidere sa-i asteptam (pe cei de la Realitatea Media, n.r.). Ii astept si azi, pana la 16.30, cand voi face eu propunerea", a spus Laura Georgescu.

Citeste si:
Dezvaluiri socante in dosarul Hexi Pharma: patronul era agent SIE
Dezvaluiri socante in dosarul...

Ea nu a spus ce propunere intentioneaza sa faca in cazul in care Realitatea Media nu va depune documentele solicitate de CNA, pana marti, la ora 16.30.

Societatea Realitatea Media, care detine televiziunea de stiri Realitatea TV, se afla in insolventa din septembrie 2011.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Air France reia zborurile pe ruta București – Paris.Când va avea loc primul zbor
Setari Cookie-uri