Filmul "Pozitia copilului" a fost selectat la Festivalul CinEast de la Luxembourg

Filmul "Pozitia copilului", de Calin Peter Netzer (foto), a fost selectat in competitia oficiala a Festivalului CinEast de la Luxembourg, care se va desfasura intre 9 si 27 octombrie, potrivit site-ului evenimentului, scrie Mediafax.

De asemenea, filmele "Domestic", in regia lui Adrian Sitaru, si "Despre oameni si melci", regizat de Tudor Giurgiu, vor fi proiectate in sectiunea Funny East, dedicata celor mai bune comedii din Europa Centrala si de Est.

Pelicula "O luna in Thailanda", in regia lui Paul Negoescu, a fost inclusa in sectiunea Cinéscope, unde sunt prezentate cele mai interesante filme din regiunea Europei Centrale si de Est.

Totodata, documentarul "8 martie", regizat de Alexandru Belc, si doua scurtmetraje - "Santul", de Adrian Silisteanu, si "Betoniera", de Liviu Sandulescu - completeaza sectiunile Cinédocs, respectiv Cinéshorts.

CinEast ofera in acest an aproximativ 100 de proiectii (50 de lungmetraje, artistice si documentare, si 50 de scurtmetraje din 15 tari), intalniri cu actori, regizori si producatori, plus multe alte evenimente speciale conexe - concerte, expozitii, serate gastronomice.

Citeste si:
Filmele romanesti cu cei mai multi spectatori in ultimii 5 ani
Top 10: Filmele romanesti cu...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Peste 500 de branduri boicotează Facebook, inclusiv Unilever și Coca Cola
Setari Cookie-uri