Societatea Ridzone Computers SRL, care detine licenta televiziunii Romania TV, vrea sa lanseze un post de radio generalist in Bucuresti si s-a inscris la concursul pe care Consiliul National al Audiovizualului (CNA) il va organiza, incepand din 18 noiembrie, pentru atribuirea mai multor frecvente, conform Mediafax.

Surse au declarat ca societatea Ridzone Computers SRL vrea sa lanseze un post de radio in Bucuresti.

Contactata de Mediafax, Roxana Niculescu, directorul de programe al televiziunii de stiri Romania TV, a confirmat faptul ca societatea Ridzone Computers SRL s-a inscris la concursul CNA.

"Da, ne-am inscris la concurs pentru un post de radio generalist, in Bucuresti", a spus Roxana Niculescu.

Societatea Ridzone Computers SRL detine licenta audiovizuala a televiziunii Romania TV. Asociatii Ridzone Computers SRL sunt: RTV Satellite Net SRL (asociat unic Radu Mihai Tronaru) - 95% si Radu Mihai Tronaru - 5%, conform site-ului CNA.

Citeste si:
Ro-Alert: Incendiu major în București cu degajări masive de fum
Ro-Alert: Incendiu major în...

Potrivit unor informatii publicate in presa, televiziunea Romania TV este controlata de omul de afaceri si deputatul PSD Sebastian Ghita.

Consiliul National al Audiovizualului a decis, pe 15 octombrie, sa organizeze, incepand din 18 noiembrie, un concurs pentru atribuirea a 71 de frecvente radio. Intre acestea se afla si cele 23 de licente terestre care au fost retrase Radio Guerrilla.

Printre societatile care s-au inscris la concursul organizat de CNA se numara si Grupul Media Camina SRL (care detine Radio Zu), P7S1 Radio Holding SRL (care detine Kiss FM, Magic FM si One FM), Global Media Expert SRL (care detine Sport Total FM), dar si trustul de presa al Patriarhiei Romane (care detine Radio Trinitas).

Frecventele vor fi scoase la concurs in doua calupuri: generaliste si tematice.

Citeste si:
CNA a interzis reclama Vel Pitar cu pâinea "fără virus gripal"
CNA a interzis reclama Vel...

Frecventele care vor fi scoase la concurs sunt in localitati precum Bucuresti, Alba Iulia, Arad, Bacau, Cluj-Napoca, Covasna, Deva, Iasi, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Sighisoara, Slatina, Suceava, Targu Mures etc.

Concursul se va desfasura incepand din 18 noiembrie si se va intinde pe cate zile va fi necesar pana la atribuirea celor 71 de frecvente.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Povestea din spatele campaniei ROM Autentic, #SuntemCuVoiOriundeAtiFi
Setari Cookie-uri