Kim Kardashian si Kanye West l-au dat in judecata pe Chad Hurley, cofondatorul site-ului YouTube, pentru publicarea pe un site de partajare de materiale video a unei inregistrari neautorizate cu imagini de la logodna celor doi, scrie Mediafax.

In reclamatia depusa la tribunal se arata ca Chad Hurley, cofondatorul YouTube, nu a fost invitat la logodna de pe 21 octombrie, care a avut loc la AT&T Park din San Francisco, dar i s-a permis sa ramana deoarece a semnat un acord ce prevedea sa nu posteze nicio inregistrare video de la eveniment.

Pe de alta parte, Kanye West a permis televiziunii E! Entertainment, gazda reality-show-ului "Keeping Up With the Kardashians", sa inregistreze evenimentul pentru o difuzare ulterioara pe post.

Chad Hurley a postat pe noul sau site MixBit o inregistrare video neclara in care Kanye West o cere in casatorie pe Kim Kardashian in acordurile muzicale ale unei orchestre. In materialul video mai apar imagini de la petrecerea ce a urmat dupa aceea, cu membrii familiei Kardashian si cu invitatii care toasteaza in cinstea logodnicilor.

Nu se cunoaste valoarea daunelor pe care le pretind cei doi de la cofondatorul YouTube si de la compania sa, Avos Systems Inc.
Kanye West a cerut-o in casatorie pe Kim Kardashian pe 21 octombrie, in ziua in care aceasta a implinit 33 de ani.

Daca se va ajunge la casatorie, acesta va fi cel de-al treilea mariaj pentru Kim Kardashian, care a solicitat divortul de jucatorul de baschet Kris Humphries in 2011, la doar 72 de zile dupa casatorie. Divortul lor a fost pronuntat in iunie 2013.

Primul ei mariaj, cel cu producatorul muzical Damon Thomas, care a durat patru ani, s-a incheiat printr-un divort ce a fost pronutat in 2004.

Kim Kardashian este actrita de reality-show cel mai bine platita din televiziunea americana, castigurile ei financiare - rezultate din aparitiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii si a unei creme de bronzat - ridicandu-se la peste 6 milioane de dolari.

Rapperul si producatorul american Kanye West a devenit cunoscut la inceputul anului 2000. Cel de-al treilea album al sau, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vandute materiale discografice ale anului 2007. West este castigator a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus in colaborare cu Jay-Z, a fost lansat in vara anului 2011. Cel mai recent album al sau este "Yeezus", lansat in iunie 2013.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri