Comedia "Filmul 43: Scandalos/ Movie 43" a fost "marele" castigator al premiilor Zmeura de Aur 2014, care "recompenseaza" cele mai slabe filme si performante actoricesti ale anului, conform Reuters, citat de Mediafax.

Cea de-a 34-a gala a premiilor Zmeura de Aur a avut loc sambata seara, la Ignited Spaces din Hollywood, cu o zi inainte de decernarea premiilor Oscar.

"Filmul 43: Scandalos/ Movie 43", produs de Relativity Media si alcatuit din 16 scheciuri comice, in care apar actori precum Halle Berry, Kate Winslet si Hugh Jackman, a fost recompensat cu trofeele pentru "cel mai prost film", pentru "cel mai prost scenariu" (acordat celor 19 scenaristi ai peliculei) si pentru "cel mai prost regizor" (decernat celor 13 regizori ai acestei productii).

Totodata, filmul SF "1.000 post Terra/ After Earth", de M. Night Shyamalan, care ii are in distributie pe Will Smith si fiul sau adolescent, Jaden, a primit trei trofee, in forma de zmeura suflata cu spray auriu.

Jaden Smith a primit premiul pentru "cel mai prost actor", Will Smith a fost desemnat "cel mai prost actor in rol secundar", iar cei doi actori au fost premiati impreuna cu Zmeura de Aur pentru "cel mai nereusit cuplu tata-fiu" de pe marele ecran.

Premiul pentru "cea mai proasta actrita in rol principal" i-a revenit cineastului Tyler Perry, pentru interpretarea rolului Madea din filmul "A Madea Christmas".

"Cea mai proasta actrita intr-un rol secundar" a fost desemnata Kim Kardashian, pentru rolul din "Tyler Perry's Temptation".

Filmul "The Lone Ranger", produs de Disney, cu Johnny Depp si Armie Hammer in rolurile principale, unul dintre cele mai mari esecuri financiare ale verii trecute, a primit premiul pentru "cel mai prost remake/cea mai proasta prelucrare sau continuare". Filmul, care a avut un buget de 200 de milioane de dolari, a adus pierderi de 190 de milioane de dolari studiourilor Disney.

Actorul Adam Sandler, care a primit peste 20 de nominalizari la Zmeura de Aur in intreaga sa cariera, nu a mai primit niciun premiu, desi comedia sa "Oameni mari si fara minte 2/ Grown Ups 2", desfiintata de critici, a avut sapte nominalizari la editia din acest an a evenimentului. In 2012, Adam Sandler a primit toate cele 10 premii acordate in acel an, pentru comedia "Jack si Jill".

Premiile Zmeura de Aur, care valoreaza fiecare doar cativa dolari si au forma de zmeura aurie, asezata pe o rola de film de 8 mm, au fost create in 1980, la initiativa lui John Wilson, un cinefil impatimit, ca "antidot" la frenezia care cuprinde Hollywoodul in sezonul premiilor cinematografice, ce culmineaza in fiecare an cu gala premiilor Oscar.

Castigatorii premiilor Zmeura de Aur sunt selectati din cei aproape 800 de membri ai Golden Raspberry Award Foundation, care pot achizitiona un statut de membru pentru a putea vota online pentru filmele nominalizate anual la aceste premii. Castigatorii la opt din cele noua categorii sunt votati de membri, iar la a noua categorie, pentru cel mai prost cuplu/distributie de pe marele ecran, castigatorii sunt desemnati de cei peste 80.000 de votanti de pe site-ul specializat in recenzii de film RottenTomatoes.com.

Premiatii cu Zmeura de Aur vin rareori sa isi ridice premiile, o exceptie notabila fiind Sandra Bullock, care a primit titlul de "cea mai proasta actrita" in 2010, pentru "All About Steve", cu o zi inainte de a lua premiul Oscar pentru "Povestea unui campion/ The Blind Side".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri